Τρελάθηκε και ο Πασκουάλ με τη νίκη της Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες και το επιτελείο του Παναθηναϊκού είδαν παρέα τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, με τον Τσάβι Πασκουάλ να πανηγυρίζει στο φινάλε το γκολ πρόκρισης των "μπλαουγκράνα".

Τρελάθηκε και ο Πασκουάλ με τη νίκη της Μπαρτσελόνα
EUROKINISSI SPORTS

Καταλανός γαρ ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε να μη ζήσει έντονα το παιχνίδι της αγαπημένος του ομάδας. Με την αποστολή του Παναθηναϊκού να έχει ολοκληρώσει το βραδινό της γεύμα και να υπάρχουν μερικές ελεύθερες ώρες μέχρι την απόσυρση στα αποδυτήρια, οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν την ώρα τους παρέα, βλέποντας ποδόσφαιρο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Τσάβι Πασκουάλ δεν σταματούσε να λέει άλλωστε στους γύρω του πως πιστεύει στην ιστορική ανατροπή και πρόκριση της Μπαρτσελόνα. Όπως κι έγινε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τι έγινε μόλις μπήκε το έκτο καταλανικό γκολ; Πανηγύρισε την επίτευξή του και την πρόκριση των "μπλαουγκράνα" στα προημιτελικά του θεσμού. "Κάτι ξέρω παραπάνω", έλεγε μετά γελώντας, για να ολοκληρωθεί η βραδιά με πολλά σχόλια για το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK