Τριφούνοβιτς: "Δεν σηκώσαμε το βάρος"

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος γι' αυτό.

Τριφούνοβιτς: "Δεν σηκώσαμε το βάρος"
Ο τεχνικός του Πανιώνιου δήλωσε μετά την ήττα από την Εφές: " Δεν καταφέραμε να σηκώσουμε το βάρος ότι σηκώσαμε στους προηγούμενους αγώνες. Το γεγονός ότι η Εφές Πίλσεν κατάφερε να νικήσει με μόνο 14 φάουλ, αποτελεί την απάντηση κι εμείς ευθυνόμαστε γι αυτό. Είμαστε καλή επιθετική ομάδα, όταν παίζουμε καλά στην άμυνα. Όταν προσπαθούμε να κάνουμε το αντίθετο δεν εμφανιζόμαστε ποτέ καλοί σε κανέναν τομέα. Οι λίγες βολές μας καταδεικνύουν πόσο ελάχιστα επιθετικοί ήμασταν σε αυτό τον αγώνα.

Κάθε φορά που προσπαθήσαμε να πάμε προς τον δρόμο που θέλαμε, γυρίσαμε, όπως συνέβη στην τρίτη περίοδο. Ωστόσο δεν δείξαμε την ανάλογη εμπιστοσύνη για να ανατρέψουμε τη διαφορά. Κάποιες οδηγίες από τον πάγκο, δεν… έφτασαν στους παίκτες, κάτι που συμβαίνει και συμβιβάζομαι με αυτό. Εκείνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν παίζουμε πια σαν ομάδα. Ορισμένοι δουλεύουν περισσότερο για τους εαυτούς τους, παρά για το σύνολο. Δεν δίνουν όλο τους τον εαυτό στην συνολική προσπάθεια".

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν κατενθουσιασμένος με τη δουλειά των παικτών του. " Πήραμε μία από τις σημαντικότερες νίκες στη χρονιά. Φτάσαμε στο κορυφαίο επίπεδο συγκέντρωσης, δουλεύοντας πολύ στην πίεση σε όλο το γήπεδο, απέναντι στον Μάιλς. Κρατήσαμε την μπάλα μακριά από τα χέρια του σταματώντας έτσι τα πιν εν ρολ. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καταλυτικοί σε άμυνα κι επίθεση. Στην δεύτερη περίοδο κάναμε κάποια ανόητα λάθη, τα οποία ουσιαστικά έδωσαν ζωή στον Πανιώνιο για τα υπόλοιπα λεπτά. Ευτυχώς η ομάδα βρήκε πάλι τον εαυτό της και κρατήσαμε τη νίκη. Ο Κακιούζης πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την Εφές και ελπίζω να του δώσει αυτοπεποίθηση. Οι 14 πόντοι αποτελούν κλειδί για την πρόκριση, αυτή τη διαφορά ζητούσαμε για την συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK