Τρίκαλα κατά ΠΣΑΚ

Η κοινοποίηση από τον ΠΣΑΚ των οφειλών των ομάδων της Α1 προς τους παίκτες προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης των Τρικάλων, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Μέσω αυτής διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε ο Σύνδεσμος και ζήτησε είτε να επανορθώσει είτε να αποδείξει με στοιχεία τα όσα δημοσιοποίησε.

Τρίκαλα κατά ΠΣΑΚ
Αναλυτικά...

" Με έκπληξη το ΔΣ του ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ διάβασε την ανακοίνωση του ΠΣΑΚ στην οποία και αναφέρεται ότι οι Έλληνες παίκτες του σωματείου μας έχουν πληρωθεί έως τώρα μόνο δύο μισθούς. Είναι άδικο για μία ομάδα που έχει στηρίξει τους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και που διαθέτει στο ρόστερ της στην Α1 πολύ μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων σε σχέση με τον μέσο όρο της κατηγορίας να δέχεται την αναίτια επίθεση και δυσφήμιση του ΠΣΑΚ χωρίς μάλιστα καμία προηγούμενη επικοινωνία και χωρίς καμία διασταύρωση από τον ΠΣΑΚ των τυχόν στοιχείων που διαθέτει.

Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του Νομικού Συμβούλου της ΚΑΕ να ενημερωθεί από στελέχη του ΠΣΑΚ όσον αφορά τα στοιχεία στα οποία βασίστηκε η ανακοίνωση του, ουδεμία απάντηση έλαβε. Το ΔΣ του ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ δηλώνει υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι ουδεμία οφειλή έχει είτε προς Έλληνα, είτε προς ξένο καλαθοσφαιριστή. Για τον λόγο αυτό καλεί το ΔΣ του ΠΣΑΚ είτε να επανορθώσει άμεσα είτε να προσκομίσει στοιχεία στα οποία να αποδεικνύεται ότι οι παίκτες του ΑΣΤ «έχουν πληρωθεί μόνο δύο μήνες».

".

News 24/7

24MEDIA NETWORK