Τρομάζει η Άλμπα

Ο μεγάλος Άρης είχε γυρίσει όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και τα μικρά. Στην Γερμανία έφτασε μέχρι το Λεβερκούζεν.

Τρομάζει η Άλμπα
Ο μεγάλος Άρης είχε γυρίσει όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και τα μικρά. Στην Γερμανία έφτασε μέχρι το Λεβερκούζεν. Το ελληνικό μπάσκετ έμαθε τα "άλμπατρος" της Γερμανίας από τους αγώνες στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τόσα χρόνια η ομάδα ως μόνιμη πρωταθλήτρια δεν πέτυχε πολλά στην κορυφαία διοργάνωση. Για κακή τύχη του Άρη, η καλύτερη Άλμπα της τελευταίας δεκαετίας, μία ομάδα η οποία θα είχε ενδιαφέρον και στην ευρωλίγκα, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για το Uleb cup. Στις 20.30 ο Άρης ξεκινάει την προσπάθειά του στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Θέλετε μερικά ονόματα της νέας Άλμπα; Μάικ Πένμπερτι, πρώην γκαρντ των Λέικερς και πέρυσι κορυφαίος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Νάπολι και δεύτερος σκόρερ με 22,1 πόντους στην διοργάνωση. Ο Κουάντρε Λόλις άφησε την ΑΕΚ για τα χρήματα των Γερμανών. Ο Χόλις Πράις παράτησε την Λεμάν όπου σάρωνε ως πλέι μέικερ για να ξεκινήσει μία καινούργια καριέρα στην Γερμανία. Στην ρακέτα υπάρχει ο Νέναντ Τσάνακ του Μακεδονικού πέρυσι, ο Μάτέι Μάμιτς, ο δευτεραθλητής Ευρώπης Στίβεν Αριγκμπάμπου (καλά αυτόν μην τον πολυπολογίζετε). Στην περιφέρεια παίζουν ακόμα ο Λιθουανός Μαζέικα και ο Αμερικανός Ντιμόντ Γκριν. Ο Ματέι Μάμιτς είναι ο βασικός φόργουορντ. Όπως καταλάβατε μιλάμε για έναν πανίσχυρο αντίπαλο που θα δώσει στην ελληνική ομάδα γερό τεστ.

Μιλάμε άλλωστε και για ντέρμπι αήττητων. Η Άλμπα Βερολίνου έχει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Μπουντεσλίγκα ενώ ο Άρης 3/3.

News 24/7

24MEDIA NETWORK