Βαλίτσες για Λάρισα

Για ένα ακόμη ταξίδι, το δεύτερο φετινό του, ετοιμάζεται ο Κολοσσός. Οι Ροδίτες αναχωρούν την Παρασκευή για την Αθήνα και εν συνεχεία για τη Λάρισα, όπου την Κυριακή το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Γυμναστικό.

Βαλίτσες για Λάρισα
Για ένα ακόμη ταξίδι, το δεύτερο φετινό του, ετοιμάζεται ο Κολοσσός. Οι Ροδίτες αναχωρούν την Παρασκευή για την Αθήνα και εν συνεχεία για τη Λάρισα, όπου την Κυριακή το απόγευμα θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Γυμναστικό. Με τον Μιχάλη Κυρίτση για πρώτο φορά στον πάγκο τους, οι "θαλασσί" θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα τους... δώσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση για τη δύσκολη συνέχεια. Ειδικά αν επιτευχθεί εκτός έδρας επί ενός αντιπάλου που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με αυτούς (παραμονή).

Εκείνο που περισσότερο προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες ο νέος τεχνικός του Κολοσσού να αλλάξει στην ομάδα είναι η ψυχολογία. Όπως και να το κάνει κανείς, τρεις συνεχόμενες ήττες, με τον τρόπο που ήρθαν οι δυο από αυτές, δεν είναι ό,τι το καλύτερο για μια νεοφώτιστη ομάδα που έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί, έστω και σε χαμηλότερο επίπεδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από τον Ντίφερς, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK