Βικτόρ Γουεμπανιαμά: Οι Καναδοί εμφάνισαν το δικό τους "κτήνος" στις ΗΠΑ

Το όνειρό του στον μαγικό κόσμο του NBA σκοπεύει να κυνηγήσει ο 16χρόνος, πιο ψηλός έφηβος στο κόσμο, Ολιβιέ Ριού, αφού ξεκίνησε προπονήσεις με την ακαδημία της Φλόριντα.

Βικτόρ Γουεμπανιαμά: Οι Καναδοί εμφάνισαν το δικό τους "κτήνος" στις ΗΠΑ
PRINT SCREEN/COURTSIDE FILMS YOUTUBE CHANNEL

Βλέψεις για το NBA φαίνεται πως έχει ο 16χρονος Καναδός Ολιβιέ Ριού αφού πριν από λίγες ημέρες άρχισε προπονήσεις με την ακαδημία της Φλόριντα.

Στα 16 του χρόνια, βλέπει το κόσμο από τα 2 μέτρα και 31 εκατοστά, όντας αυτή τη στιγμή με διαφορά ο πιο ψηλός άνθρωπος στον κόσμο, στην ηλικία του, αλλά και πιο ψηλός ακόμα και από τον Τάκο Φολ που μέχρι στιγμής είναι, σύμφωνα με τις μετρήσεις, ο πιο μακρύς αθλητής του NBA.

Οι προπονητές του Ολιβιέ Ριού λένε πως σίγουρα το σώμα του θέλει δουλειά αλλά έχει όλα τα εφόδια για να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο. Μάλιστα, αναφέρουν πως ήδη έχει βελτιώσει τόσο και τη ταχύτητα και την αλτικότητα του όσο και την αντίληψή του για το άθλημα.

Πάντως, δε τίθεται κάποιο θέμα σύγκρισης με τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, καθώς ο 18χρονος Γάλλος είναι ένα "θαύμα" της φύσης που έχει κερδίσει ήδη τον σεβασμό των κορυφαίων.

Αυτός είναι ο Ολιβιέ Ριού

.

Διαβάστε Περισσότερα

"Χρυσάφι" στα πόδια των προπονητών, τα αστρονομικά ποσά που έχουν πληρωθεί για μεταγραφή κόουτς

Ο Ρονάλντο προτιμά να γίνει συμπαίκτης με Κβαρατσχέλια στην Νάπολι

ΑΕΚ: Το φιλί του Γκατσίνοβιτς στο ball boy ήταν όλα τα λεφτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK