Ο Ρονάλντο προτιμά να γίνει συμπαίκτης με Κβαρατσχέλια στην Νάπολι

Δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως επιθυμεί τη μεταγραφή του στην Νάπολι τον Ιανουάριο παρά την παραμονή του στην Premier League.

Manchester United's Cristiano Ronaldo walks on to the pitch during warmup before the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. Ronaldo will start the match on the bench. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ζέσταμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/JON SUPER

Ανοιχτός στην επιστροφή του στην Ιταλία για χάρη της Νάπολι φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της SUN.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ αν δεν συμφωνήσει με τον Έρικ Τεν Χαχ για την παραμονή του (σε νέα βάση με περιορισμένο ρόλο) στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα προτιμήσει να πάει στη Νάπολι, αν του δοθεί ευκαιρία, αντί σε άλλη ομάδα της Premier League.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Τσέλσι τον έχει στην λίστα της, ούτε αυτός φαίνεται να την προτιμά, αλλά ούτε και οι μπλε τον έχουν στη κορυφή της λίστας τους καθώς σε αυτή βρίσκεται ο άσος της Μίλαν, Λεάο σύμφωνα με το ESPN.

Διαβάστε Περισσότερα

"Χρυσάφι" στα πόδια των προπονητών, τα αστρονομικά ποσά που έχουν πληρωθεί για μεταγραφή κόουτς

Εκπληκτική σκηνή: Ο Μιλιτάο κρατάει αγκαζέ τον Αντσελότι και τον βοηθάει να κατέβει από το αεροπλάνο

Ο μπίζνεσμαν Ράμος πούλησε το περίφημο ράντσο του σε Κολομβιανή οικογένεια αντί εξαιρετικού ποσού


News 24/7

24MEDIA NETWORK