Βρήκε ψηλό κλείνοντας τρύπες

Μία ημέρα μετά τα κακά μαντάτα για τον τραυματισμό του Χρβόιε Χένιακ, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και απέκτησε το Σέρβο Βλάντιμιρ Βουκσάνοβιτς.

Βρήκε ψηλό κλείνοντας τρύπες
Μία ημέρα μετά τα κακά μαντάτα για τον τραυματισμό του Χρβόιε Χένιακ, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα και απέκτησε το Σέρβο Βλάντιμιρ Βουκσάνοβιτς θέλοντας να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ. Εξάλλου, υπήρχε διαθέσιμη ακόμη μία θέση κοινοτικού, στοιχείο που ευνόησε τους Θεσσαλονικείς.

Ο Σέρβος φόργουορντ (2.05), αφού τακτοποιήσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί υπό τις οδηγίες του Μπάνε Πρέλεβιτς. Ακόμη, ωστόσο, δεν θεωρείται βέβαιο, αν θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ στην Πυλαία. Την περσινή περίοδο (2004-05) ο 27χρονοςφόργουορντ αγωνίστηκε στη ρωσική Κίμκι, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ζελέζνικ, Μπεοπετρόλ Βελιγραδίου και ΚΚ Ατλας.

Στο μεταξύ, η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Αλτον Φορντ, που θα αποτελέσει παρελθόν μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στο Μαρούσι, συνεχίζεται. Στο υπ' όψιν βρίσκεται ο Αμερικανός Πάτρικ Όκαφορ, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει κάτι σίγουρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK