Ξεσηκώθηκαν κατά του Πιανιτζάνι οι φίλοι της Μιλάνο

Μια "ανάσα" από τον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, αλλά φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους φίλους της ομάδας.

Italy's Simone Pianigiani, reacts during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match, between Italy and Lithuania, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Wednesday, Sept. 16, 2015. Lithuania won 95-85. (AP Photo/Michel Euler)
Italy's Simone Pianigiani, reacts during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match, between Italy and Lithuania, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Wednesday, Sept. 16, 2015. Lithuania won 95-85. (AP Photo/Michel Euler) AP

Η Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει τον νέο της προπονητή με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τον Σιμόνε Πιανιτζάνι να βρίσκονται ψηλά στο μπλοκάκι της ομάδας.

Βέβαια για τον δεύτερο δεν φαίνεται ότι "ψήνονται" ιδιαίτερα οι φίλοι του συλλόγου οι οποίοι ξεκίνησαν διαδικτυακή... εκστρατεία για να μην υπογράψει ο Ιταλός!

Πιο συγκεκριμένα, το νούμερο ένα hashtag στο twitter της γειτονικής χώρας είναι το #nopianigiani με τα σχόλια των φιλάθλων να μην είναι κολακευτικά για το πρόσωπό του.

AP Photo/Michel Euler

News 24/7

24MEDIA NETWORK