Ξόρκισε το "φάντασμα" του "Ζοτς" η Μπανταλόνα

Δώδεκα χρόνια περίμενε η Μπανταλόνα για να μπορέσει να ηγηθεί της κούρσας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες, μετά και την νίκη της επί της Μανρέσα με 89-68 πάτησε στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας μεγαλύτερη διαφορά πόντων από τις άλλες συμπρωτοπόρους.

Ξόρκισε το "φάντασμα" του "Ζοτς" η Μπανταλόνα
Δώδεκα χρόνια περίμενε η Μπανταλόνα για να μπορέσει να ηγηθεί της κούρσας του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες, μετά και την νίκη της επί της Μανρέσα με 89-68 πάτησε στην κορυφή της λίγκας ACB, έχοντας μεγαλύτερη διαφορά πόντων από τις άλλες συμπρωτοπόρους.

Η τελευταία φορά που η Μπανταλόνα είχε το...τιμόνι όταν είχε ακόμα στον πάγκο της τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές διατηρούσε τα ηνία έπειτα από μία νίκη επί της Φεστίνα στην Ανδόρα, στις 26 Σεπτεμβρίου του 1993. Εν τούτοις, μία εβδομάδα αργότερα η Μανρέσα ανάγκασε την τότε ομάδα του "Ζοτς" σε ήττα με 60-69, η οποία την έριξη από την κορυφή, την οποία συναντά μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Στον αγώνα της Πέμπτης οι πέντε τελευταίοι πόντοι του Ντμίτρι Φλις ήταν αυτοί που έθεσαν την Μπανταλόνα πρωτοπόρο της κατηγορίας, αφού της επέτρεψαν να έχει συνολική διαφορα πόντων της τάξης του +31, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έχει +30, ενώ η Ταού +28.

H ομάδα του Ρενέσες έχει να κάνει τρεις νίκες στο ξεκίνημα και πάλι από τα χρόνια του Ομπράντοβιτς και θα έχει την ευκαιρία να το κάνει κόντρα στην Ταουγκρές, την οποία υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι κορυφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK