"Υπάρχει χώρος στην Αδριατική Λίγκα"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει πως ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και ο τζένεραλ μάνατζερ της διοργάνωσης, Ρόμαν Λίσατς, επεσήμανε πως η παρουσία του "τριφυλλιού" θα έκανε καλό στον θεσμό.

"Υπάρχει χώρος στην Αδριατική Λίγκα"

Σχολιάζοντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει την Παρασκευή (9/1): "Δεν αποκλείω διερευνητική επαφή με την Αδριατική Λίγκα κι αν διαπιστώσουμε ότι εκεί υπάρχει σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, τότε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να λάβουμε μέρος".

"Υπάρχει χώρος στην Αδριατική Λίγκα"

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Αδριατικής Λίγκας, Ρόμαν Λίσατς, μιλώντας στη mondo.rs, σχολίασε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Παναθηναϊκού στην Αδριατική Λίγκα.

"Δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε καταστάσεις. Το αν ο Παναθηναϊκός θέλει πραγματικά να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει τις ομάδες μας, όταν έλθει η ώρα. Προσωπικά πιστεύω ότι η Αδριατική Λίγκα αφορά τις ομάδες της περιοχής μας . Η συγκεκριμένη παράμετρος πρέπει να μείνει ως έχει όμως ξέρουμε καλά πως πάντα υπάρχει χώρος για μια ομάδα. Θα ήταν μια ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα πολλών ομάδων που συμμετέχουν στον θεσμό, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Λέφσκι Σόφιας, που οδεύει προς διάλυση.

"Αυτή τη στιγμή η ποιότητα της διοργάνωσης έχει μειωθεί, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός ομάδων. Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού θα έκανε καλό στην Αδριατική Λίγκα όμως επαναλαμβάνω πως οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί από τις ομάδες μας, με βασική προϋπόθεση το τι είναι καλύτερο γι' αυτές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK