Ζητάει 7-8 νίκες ο Κυρίτσης

Με πόσες νίκες μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία ο Κολοσσός; Με 7-8 όπως δήλωσε την Τετάρτη στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κυρίτσης.

Ζητάει 7-8 νίκες ο Κυρίτσης
Με πόσες νίκες μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία ο Κολοσσός; Με 7-8 όπως δήλωσε την Τετάρτη στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κυρίτσης.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχαμε τσεκάρει στη λίστα ότι πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω προσωπικά ότι χρειαζόμαστε 7 - ίσως 8 - νίκες και 2 ισοβάθμιες για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν ένα από αυτά που έπρεπε να κερδίσουμε, παρά το γεγονός ότι είχαμε μια κρυφή ελπίδα. Εκείνο που ήταν το ενοχλητικό δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο ο τρόπος που παίξαμε και κυρίως ο τρόπος με το οποίο παρατήσαμε τόσο εύκολα το παιχνίδι. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στην άμυνα. Είχαμε παρουσιάσει μια βελτίωση στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά στην Θεσσαλονίκη ήταν σαν να ξεκινήσαμε πάλι από την αρχή. Παρά το γεγονός ότι οι εντολές, όλη η στρατηγική και η φιλοσοφία μας, ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτά που κάναμε στο γήπεδο. Θέλαμε να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, να μην τους δώσουμε γήπεδο, να μην κάνουν αιφνιδιασμό και να μην βρουν εύκολα καλάθια. Εμείς κάναμε τελείως τα αντίθετα»

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Το καλό είναι ότι με τον Παναθηναϊκό θα είναι ένα από λίγα ματς που δεν θα έχουμε άγχος. Δεύτερον υπάρχει κάτι που είπα και στους παίκτες μου: Αν έχουν κάποιο εγωισμό και πιστεύουν στον εαυτό τους, πρέπει να το δείξουν όταν παίζουν με τον καλύτερο. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και καλύτερη στην Ευρώπη. Αρα όποιος είναι μάγκας, δείχνει εδώ πόσο μετράει. Παίζοντας με το Παναθηναϊκό θέλουμε να δούμε ορισμένα πράγματα, να κάνουμε μια προσπάθεια στην άμυνα. Βλέπουμε το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτά που θέλουμε, απέναντι στους καλύτερους».

Eνδεχόμενο μεταγραφών: «Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση. Εχουμε στο μυαλό μας να προχωρήσουμε σε αλλαγές. Σίγουρα υπάρχει σκέψη να αλλάξουμε τον Μπράσγουελ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι δεδομένο. Για να αλλάξεις έναν παίκτη, πρέπει να βρεις κάτι καλύτερο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK