Ζήτησε να προπονηθεί ο Μάρεϊ

Ζήτησε να προπονηθεί ο Μάρεϊ
Αν η καλή μέρα φαίνεται από την προπόνηση, τότε ο ΠΑΟΚ έβαλε στην μηχανή του πολλά περισσότερα από όσα θα περίμενε με την απόκτηση του εκπληκτικού σκόρερ Τρέισι Μάρεϊ. Ο Αμερικανός έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στις 02.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και ήταν αρκετά βιαστικός, παρά το18ωρο ταξίδι του από το Λος Άτζελες, ώστε να δώσει το παρών στην προπόνηση: " ξέρετε τι ώρα έχουμε προπόνηση το πρωϊ;" ρώτησε τον άνθρωπο του ΠΑΟΚ ο οποίος τον περίμενε.

Στους δημοσιογράφους δήλωσε πως βλέπει τον εαυτό του ως ηγέτη: " το έχω πει ότι μου αρέσει να ηγούμαι μίας ομάδας αλλά αυτό μπορεί να γίνει με πολλές και διαφόρους τρόπους. Δεν αναφέρομαι μόνο στην ηγεσία εντός παρκέ αλλά και στα αποδυτήρια. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για ν παίξω καλό μπάσκετ σε μία νεανική ομάδα".

Η διοίκηση του δικεφάλου ανέμενε τις πρώτες πρωϊνες ώρες και τον Άλτον Φορντ τον έτερο πρώην παίκτη του ΝΒΑ που θα φορέσει τα ασπρόμαυρα. Αναφορικά στην υπόθεση του Κώστα Βασιλειάδη, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις με την Μάλαγα για την πώληση του παίκτη αλλά την παραμονή του για έναν χρόνο. Ο νεαρός γκαρντ βρίσκεται στο Κιλκίς όπου ξεκουράζεται μετά από το υπερφορτωμένο πρόγραμμα του καλοκαιριού. Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν απίστευτη καταπόνηση του οργανισμού του ο οποίος δεν κατέρρευσε λόγω του νεαρού της ηλικίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK