Ενεργοποίησε το φοιτητικό πακέτο F2G χωρίς να περιμένεις το πάσο σου

1500’ ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ + 1,5GB με κάθε ενεργοποίηση!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η WIND επιβραβεύει έμπρακτα τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων παρέχοντας τους την δυνατότητα ν’ αποκτήσουν το φοιτητικό πακέτο F2G, πριν ακόμα εγγραφούν στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που θα φοιτήσουν, ώστε να απολαμβάνουν από τώρα ξέγνοιαστη επικοινωνία και πλοήγηση στο διαδίκτυο με το 4G Δίκτυο της WIND.

Το μοναδικό φοιτητικό πακέτο F2G προσφέρει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1,5GB, μόνο με 8,57€ και ενεργοποιείται με μια απλή αποστολή SMS από κινητό.

Καθώς για την απόκτηση του πακέτου δεν απαιτείται το φοιτητικό πάσο, το μόνο που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr/ και την αστυνομική ταυτότητα τους σε ένα κατάστημα WIND ή Public.

Δυνατότητα ενεργοποίησης του πακέτου προσφέρεται και στους υφιστάμενους φοιτητές με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή με το φοιτητικό πάσο.

Για ηλεκτρονική παραγγελία του φοιτητικού πακέτου και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.f2g.gr.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!