"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

Στροφή στις εθνικές ομάδες! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 22 Mαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

Το δεύτερο μισό του 2014 και το 2015 αποτελούν ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο η Εθνική Ελλάδος όχι απλά γύρισε στο μίζερο και "στείρο" από επιτυχίες παρελθόν, αλλά πήγε τη "γαλανόλευκη" ακόμη πιο πίσω. Η παταγώδης αποτυχία στα προκριματικά του Euro 2016 συνοδεύτηκε από ντροπιαστικά αποτελέσματα όπως οι δύο ήττες (μέσα – έξω) απέναντι στις Νήσους Φερόες και μένει να αποδειχθεί ότι "ξύσαμε τον πάτο του βαρελιού" και τώρα έχουμε να κοιτάξουμε μόνο προς τα πάνω.

Η παρουσία του Μίχαελ Σκίμπε στα δύο φιλικά του περασμένου Νοεμβρίου συνοδεύτηκε από μία ακόμη αποτυχία (1-0 από το Λουξεμβούργο) κι ένα θετικό αποτέλεσμα (το 0-0 επί τουρκικού εδάφους). Βέβαια, ο Γερμανός θα κριθεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, αν και η ομάδα οφείλει να δείξει ότι έχει... σφυγμό από τα φιλικά του Μαρτίου με αντιπάλους το Μαυροβούνιο (24/3) και την Ισλανδία (29/3).

Ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς (άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ) βρίσκεται επίσης σε φάση αναδόμησης και μένει να δούμε ποιο σύνολο θα φανεί ότι βρίσκεται σε καλύτερο σημείο εκκίνησης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πάντως, προκύπτει από τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Αργεντινή δεν μπήκε καλά στον όμιλο των 10 ομάδων και βρίσκεται μετά βίας στην 6η θέση, έχοντας μόλις μία νίκη στα πρώτα τέσσερα ματς (1-2-1). Τώρα δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατής Χιλής, η οποία με τη σειρά της έχει μόλις δύο βαθμούς περισσότερους, αλλά και τη θετική αύρα που προκύπτει από το ότι νίκησε την "αλμπισελέστε" στον τελικό του Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι.

Βολιβία και Κολομβία βρίσκονται εκτός της πρώτης πεντάδας και η μεταξύ τους "μονομαχία" στη Λα Πας συνοδεύεται από αυξημένο άγχος. Ο Ισημερινός είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο των 12 βαθμών έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και τώρα υποδέχεται την 4η Παραγουάη, θέλοντας ακόμη ένα "τρίποντο" που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Το Περού έχει υποστεί ήδη τρεις ήττες και υποδέχεται τη Βενεζουέλα που δεν έχει πάρει καν βαθμό. Ματς "τελικός" για τις δύο ομάδες, έστω και αν βρισκόμαστε ακόμη στο πρώτο στάδιο των αναμετρήσεων, με τους γηπεδούχους να προβάλλουν ως το μεγάλο φαβορί.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

-"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK