"Τώρα δε σε… πιάνει τίποτα"

Πόσες φορές έχεις νιώσει τους μύες σου πιασμένους ή αφόρητα κουρασμένους; Αυτό είναι φυσιολογικό να προκύψει είτε από την σωματική άσκηση είτε από την καθιστική ζωή.

Υπάρχει, όμως, μια φυσική αλλά αποτελεσματική λύση από τη Pharmasept.

Το Relief Massage Oil είναι το μόνο λάδι μασάζ που συνδυάζει 10 φυτικά έλαια για μυοχαλάρωση και νευροχαλάρωση, τα οποία έχουν αναλγητικές ιδιότητες. Πρώτα κάνεις μασάζ στα πιασμένα σημεία, ενώ στη συνέχεια εφαρμόζεις το Thermorelief Heat Power Gel. Από πολλούς θεωρείται το ιδανικό θερμαντικό αναλγητικό gel, γιατί περιέχει ήπιους θερμαντικούς παράγοντες που αυξάνουν την τοπική αιμάτωση και δεν ερεθίζουν, καθώς και συστατικά με αντιφλεγμονώδεις δράσεις. Αλλά η χρήση του δε σταματάει εδώ.

 

Αν πηγαίνεις αργοπορημένος στο γυμναστήριο και δεν προλαβαίνεις την προθέρμανση, θυμήσου να εφαρμόσεις πριν το gel στους μύες ποδιών και χεριών. Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες να πιαστείς.

Τα Relief Massage Oil και Thermorelief Gel θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.