Η SUPER BASKETBALL για την πρεμιέρα της Euroleague

Παρακολουθήστε την εκπομπή SUPER BASKETBALL για την πρεμιέρα της φετινής Euroleague με την αναμέτρηση Βαλένθια - Ολυμπιακός. Παρουσίασαν οι Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος. Μαζί τους οι Γιάννης Φιλέρης, Τάσος Μαγουλάς. Σχόλιο από τους Παντελή Διαμαντόπουλο, Νίκη Μπάκουλη, Γιάννη Ντεντόπουλο.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
 

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μ. Μίχαλος

Βγαλμένος απ' τα καλύτερα αποδυτήρια

Η σπουδαία εμφάνιση επί της Φενέρ δεν λύνει όλα τα προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και η συγκεκριμένη ομάδα ξέρουν να σηκώνονται, ακόμα και όταν κανένας δεν τους δίνει το χέρι. Ο Μάνος Μίχαλος αναλύει.

Τριαντάφυλλος

Ξέρω τι κάνεις φέτος το καλοκαίρι

Το ΝΒΑ και το νέο format έχουν διαμορφώσει το πλαίσιο της μεταγραφικής αγοράς της Euroleague. Ποια τα νέα δεδομένα, ποια η μανιέρα των ως τώρα κινήσεων και πως αναλύονται με μια διαφορετική ματιά οι ως τώρα μεταγραφικές κινήσεις των 16 ομάδων. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος καταλήγει ότι "δεν υπάρχουν γκαρντ".

Τάσος Μαγουλάς

Ο "εχθρός" δεν είναι εντός. Είναι το ΝΒΑ

Το NBA κάνει τζάμπολ τα ξημερώματα της Τετάρτης και ο Τάσος Μαγουλάς γράφει για το... μπακάλικο της Ευρώπης που ό,τι παράξει το χάνει προτού βγάλει πραγματικό κέρδος. Ο... θείος Στερν μάς βλέπει σαν "φτωχούς συγγενείς" και τα πρωταθλήματα μας ως ανέξοδη αναπτυξιακή λίγκα των επόμενων σταρ του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ