Δανεικός ο Χούτος στους "Μαχητές" μέχρι να επιστρέψει ο Μάριος-Πρίαμος!

Ακόμη ένας δανεισμός στην καριέρα του Λάμπρου Χούτου, αφού μετά τις Αταλάντα, Ρετζίνα και Μαγιόρκα θα αγωνιστεί ως δανεικός και στην ομάδα των "Μαχητών" στο Survivor.

Δανεικός ο Χούτος στους "Μαχητές" μέχρι να επιστρέψει ο Μάριος-Πρίαμος!

Το τροχαίο ατύχημα που είχαν οι "Μαχητές" στον Άγιο Δομίνικο "πλήγωσε" την ομάδα τους, αφού εκτός της Ειρήνης Κολιδά, η οποία αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι, "χάνουν" για περίπου ένα μήνα και τον "τρελό" Κύπριο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στην κλείδα.

Μετά και τις τελευταίες αλλαγές λοιπόν στην ομάδα των "Μαχητών", η παραγωγή του Survivor σκέφτεται έναν... δανεισμό παίκτη από την ομάδα των "Διασήμων" προκειμένου να καλυφθεί προσωρινά το κενό.

Αφού εξέτασαν τις επιλογές για το ποιος παίκτης θα μπορούσε να μετακομίσει με μορφή δανεισμού στην αντίπαλη ομάδα, κατέληξαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Λάμπρο Χούτο.

Ωστόσο στη συνέχεια η περίπτωση του πρώτου αποκλείστηκε καθώς είχε ήδη αγωνιστεί με την ομάδα των "Μαχητών" στην αρχή του παιχνιδιού.

Κατέληξαν λοιπόν στην επιλογή του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος στο παρελθόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί ξανά ως δανεικός σε Αταλάντα, Ρετζίνα και Μαγιόρκα, επομένως μπορεί να "εγκλιματιστεί" γρηγορότερα.

Μένει να δούμε βέβαια πώς θα τα πάει με τον... κόουτς της ομάδας των "Μαχητών", τον Μάνατζερ Ράγκμπι.

....

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

24MEDIA NETWORK