Έβαλε... γάντια η Καλέργη κατά της Κοκαλίτσας!

Μετά τη φωτογραφία... τσουνάμι στο instagram, η Μαριάννα Καλέργη επανήλθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά για να αμφισβητήσει την Αγγελική Κοκαλίτσα όσον αφορά τις μαχητικές της ικανότητες.

Έβαλε... γάντια η Καλέργη κατά της Κοκαλίτσας!

Στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" μίλησε η Μαριάννα Καλέργη σχετικά με την Αγγελική Κοκαλίτσα η οποία συμμετέχει στο "Survivor 2018".

H πρωταθλήτρια του Muay Thai η οποία "σάρωσε" το διαδίκτυο με τη φωτογραφία που "ανέβασε" πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, "όπλισε" τις... γροθιές της κατά της νηπιαγωγού και kickboxer, Αγγελικής Κοκαλίτσας.

Σύμφωνα με την Καλέργη, η Κοκαλίτσα είναι... άγνωστη στο χώρο των μαχητικών: "Δεν είναι πρωταθλήτρια. Δεν την ξέρουμε καν στο χώρο.

Έχω μάθει διάφορα που λένε, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι για αυτή ότι είναι πρωταθλήτρια. Δεν την έχω δει στο χώρο ποτέ. Δεν την έχω δει ποτέ στα αποδυτήρια. Και πιστέψτε με είμαι 12 χρόνια μέσα σε αυτό το χώρο, κοντεύω να κλείσω 15ετία σε λίγο.

Γενικά σε αυτή τη χώρα, έτσι όπως έχουμε καταντήσει, έχει γίνει τόσο εμπορικό το άθλημα μου που όλοι είναι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οπότε, καλωσήρθε κι αυτή στο κλαμπ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK