Φιλάκια στην Γιουβέντους από τη σέξι αδερφή του Σικ!

Λίγες ώρες μετά τη συμφωνία της Γιουβέντους με την Σαμπντόρια για τον Πάτρικ Σικ, η αδερφή του γιόρτασε στέλνοντας φιλιά μέσω του Instagram (VIDEO)!

Φιλάκια στην Γιουβέντους από τη σέξι αδερφή του Σικ!

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής οι φίλοι της Γιουβέντους έμαθαν το Σάββατο πως ο Πάτρικ Σικ θα αποτελέσει ουσιαστικά την πρώτη κίνηση της ομάδας τους ενόψει της νέας σεζόν, με τους νταμπλούχους Ιταλίας να έρχονται σε συμφωνία με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του Τσέχου φορ των Γενοβέζων, Πάτρικ Σικ.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ οι δύο πλευρές έκλεισαν το deal στα 25.000.000 ευρώ (δεν έχει ακόμα καθοριστεί σε πόσες δόσεις θα καταβληθούν τα χρήματα) και απομένει μόνο να αποφασίσει η "βέκια σινιόρα" αν θα τον πάρει από τώρα ή θα τον αφήσει στη "Σαμπ" ως δανεικό για μία σεζόν.

Φιλάκια στην Γιουβέντους από τη σέξι αδερφή του Σικ!

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι οπαδοί της "Γιούβε" είναι αρκετά ενθουσιασμένοι με αυτή τη μεταγραφή αφού πέρα από έναν άκρως ταλαντούχο φορ που θα μπει στην ασπρόμαυρη μηχανή, η εξέδρα του "Juventus Stadium" θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενεί και την διάσημη αδερφή του Σικ, το μοντέλο Κριστίνα Σίκοβα.

Η οποία μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση του deal, το γιόρτασε με φιλιά μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

News 24/7

24MEDIA NETWORK