4 online μαθήματα μποξ και ένα ελληνικό που δεν σταμάτησε ποτέ

Έχεις νεύρα στην καραντίνα και βαριέσαι; Άνοιξε το instagram και μπες σε μια online προπόνηση μποξ! Είναι πανεύκολο και δεν χρειάζεσαι πολύπλοκα gadgets.

4 online μαθήματα μποξ και ένα ελληνικό που δεν σταμάτησε ποτέ
PAYAM TAHERY ON UNSPLASH

Τα θέατρα, οι κινηματογράφοι, τα μπαρ, τα γυμναστήρια, όλοι οι χώροι όπου ο μέσος άνθρωπος περνάει ώρες από την καθημερινότητά του, παραμένουν κλειστοί μέχρι να δοθεί το 'πράσινο φως' για την άρση των περιοριστικών μέτρων για την προφύλαξη από τον κορονοϊό. Υπάρχουν όμως και κάποιοι χώροι άθλησης που αντιστέκονται πεισματικά και σου χαρίζουν τη δυνατότητα να εκτονωθείς και να βγάλεις από μέσα σου τη μιζέρια και τη 'σαπίλα' που μπορεί να σε έχουν καταβάλλει στην καραντίνα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε ορισμένα online μαθήματα μποξ, για σένα που χρειάζεσαι άμεσα μια αποτελεσματική και δυναμική προπόνηση. Απαιτείται μόνο πρόσβαση στο instagram, αγάπη για τα μαχητικά αθλήματα (δεν χρειάζεται να είσαι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ) και λίγο ελεύθερο χώρο στο σαλόνι. Ξεκινάμε!

Ανοίγεις το instagram και ξεκινάς προπόνηση. Τόσο απλά

Δεν χρειάζεσαι γάντια, δεν χρειάζεσαι σάκο του μποξ, μόνο απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση στις οδηγίες του γυμναστή. Οι ασκήσεις είναι απλές, στη λογική ενός cardio προγράμματος και συχνά παίζει φοβερή μουσική στο background (Beastie Boys - Sabotage κανείς;)!

Ένα διαχρονικό, απλό και εύκολο youtube video

Ο Νέιτ Μπάουερ σε κατατοπίζει στα βασικά του μποξ, στην ευλυγισία του κορμού, στις κινήσεις των ποδιών, στο πώς να προετοιμάσεις σωστά το σώμα σου για να μπεις στο ρινγκ, όταν με το καλό τελειώσει η καραντίνα.

Μια πλατφόρμα α λα netflix για μποξέρ;

4 online μαθήματα μποξ και ένα ελληνικό που δεν σταμάτησε ποτέ

Αυτό είναι κάτι που δεν το περιμέναμε ποτέ να συμβεί, αλλά να που τελικά η κρίση 'γεννάει ευκαιρίες'. On demand online προπονήσεις λοιπόν, έναντι αμοιβής που πλησιάζει το αντίτιμο μιας προπόνησης με φυσική παρουσία. Δεν αποκλείεται να διαδοθεί αυτή η επιχειρηματική ιδέα και σε ένα γυμναστήριο λίγο πιο κοντά μας.

Και ένα ελληνικό πρόγραμμα

Χαιρετίζουμε την όμορφη πρωτοβουλία του Athens Boxing Club να συνεχίσει online τις προπονήσεις του και ελπίζουμε να υπάρξουν κι άλλα γυμναστήρια που θα μιμηθούν το παράδειγμά του. Ο γυμναστηριακός ιδρώτας μπορεί και πρέπει να μας κάνει πιο χαρούμενους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK