Βραδιά Oscar στον Stoiximan

Λίγες ώρες απομένουν για την 88 τελετή απονομής των βραβείων Oscar στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες, με παρουσιαστή τον Αμερικανό κωμικό Κρις Ροκ.

Βραδιά Oscar στον Stoiximan

Οι προβλέψεις για τους επόμενους κατόχους των χρυσών αγαλματιδίων να δίνουν και να παίρνουν. Ποιοι θα είναι λοιπόν οι φετινοί νικητές;

Η ώρα του Ντι Κάπριο;

Η μεγάλη φετινή ιστορία στο διαγωνιστικό κομμάτι, αφορά την υποψηφιότητα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ιναρίτου.

Ο 42χρονος πλέον, Αμερικανός ηθοποιός, έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση ακόμη 5 φορές στην καριέρα του (τις 4 για βραβείο ηθοποιίας και τη μία ως παραγωγός) ωστόσο, καμία εξ’αυτών δεν κατάφερε να φύγει νικητής. Φέτος φαντάζει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πολυπόθητου αγαλματιδίου. Θα τα καταφέρει;

Αντίστοιχα, ως μεγάλα φαβορί στις κατηγορίες τους εμφανίζονται και ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Β’ Ανδρικός Ρόλος) για τον ίδιο ρόλο, αυτόν του Ρόκι Μπαλμπόα, 40 χρόνια μετά το πρώτο του βραβείο αλλά και η Μπρι Λάρσον (Α’ Γυναικείος) για την ερμηνεία της στο Room.

Ποια θα είναι η καλύτερη ταινία;

Στο βραβείο της καλύτερης ταινίας τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα . Σύμφωνα με τον Stoiximan τα φαβορί είναι κατά σειρά τα: “Τhe Revenant”, “Spotlight” και “The Big Short”. Ωστόσο η σειρά προτίμησης έχει αλλάξει περισσότερες από 3 φορές τον τελευταίο μήνα.

Στο βραβείο σκηνοθεσίας, ο Αλεχάντρο Γκονσάλες Ιναρίτου είναι το φαβορί για την «Επιστροφή». Αν τα καταφέρει θα πρόκειται για την 3 συνεχόμενη χρονιά που σκηνοθέτης από το Μεξικό κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο και τη δεύτερη συνεχόμενη για τον ίδιο! Ιναρίτου και Κουαρόν για τα Birdman και Gravity κατέκτησαν το τρόπαιο τα δύο προηγούμενα.

Θα σκοντάψει ο νικητής;

Εκτός από τις επιλογές για τις όλες τις κατηγορίες βραβείων, ο Stoiximan έχει ετοιμάσει αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα για την αποψινή τελετή.

Έτσι, αν πιστεύετε ότι η κάμερα θα δείξει ελληνική σημαία στην τηλεοπτική κάλυψη(!), αν μπορείτε να προβλέψετε «τι θα φοράει ο νικητής του Α' Ανδρικού (γραβάτα ή παπιγιόν)» ή αν πιστεύετε ότι κάποιος από τους νικητές θα σκοντάψει πηγαίνοντας στη σκηνή, τότε ο Stoiximan.gr θα είναι η συντροφιά σας στην αποψινή τελετή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK