Το αποτέλεσμα μετράει

Το αποτέλεσμα μετράει
Ο Παναθηναϊκός άργησε να «ξυπνήσει», αλλά δεν του στοίχησε. Ίδρωσε για να τα καταφέρει, όμως το αποτέλεσμα μετράει. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο –σε αντίθετη περίπτωση μία άλλη ομάδα θα είχε τελειώσει την πρόκριση στο πρώτο μέρος – και το κύριο ατού του των Πολωνών ήταν η ασφυκτική πίεση, δεν πλήρωσε τα λάθη των πρώτων 45 λεπτών και ήταν θέμα χρόνου να φτάσει πρώτος στο τέρμα.

Η ελληνική ομάδα δεν έβρισκε τον δρόμο και αποφάσισε να τον δημιουργήσει μόνη της από τις στημένες φάσεις. Έλειπε η φαντασία και η δημιουργία και αυτό οφείλεται στην απουσία του Γκονζάλες. Η λύση δόθηκε από τις στημένες μπάλες και από το χάρισμα του Παπαδόπουλου. Ο Ένγκελ μόλις έγινε το 1-0 έβαλε επιθετικό, αφού περίμενε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά τον πρόλαβε το πνευματικό του παιδί, ο Ολιζαντέμπε.

Ο Μαλεζάνι περίμενε σίγουρα περισσότερα από τον Μπίσκαν, όμως ο Κροάτης δεν είναι ο παίκτης που θα σου πάρει ένα ματς και αυτό φάνηκε στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η αποβολή του Σομπολέφσκι.

Μόρις, Χαραλαμπίδης, Γκαλίνοβιτς ήταν οι πρωτοστάτες, ενώ βοήθησαν οι Σέριτς, Άντριτς και Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος έκανε αυτό που δεν μπορούσε ο Γκέκας. Ο πρώην επιθετικός της Καλλιθέας προσπάθησε, αλλά δεν ήταν στη μέρα του και παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του.

Το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού, όμως, δεν ήταν η πρόκριση, αλλά ο Λεοντίου. Αν ο πιτσιρικάς συνεχίσει έτσι οι πράσινοι θα υπερηφανεύονται για έναν ακόμη καρπό της ακαδημίας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK