H εκνευριστική ευστοχία του Μέσι "τρέλανε" τους Ιάπωνες!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι δεινός εκτελεστής μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά ακόμα και σε πρόκλήσεις που δέχεται στο πλαίσιο τηλεοπτικών εκπομπών. Διαπιστώστε το σε VIDEO!

Barcelona's Messi, right, celebrates with teammate Suarez after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona's Messi, right, celebrates with teammate Suarez after scoring against Betis during the La Liga soccer match between Barcelona and Betis at the Villamarin stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η ιαπωνική τηλεόραση φημίζεται για τα παιχνίδια της όπου παίρνουν μέρος διάσημοι παίκτες και σε ένα εξ αυτών είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγο καιρό ο Λιονέλ Μέσι, όταν του είχε ζητηθεί να κλωτσήσει μία μπάλα και να τη φτάσει σε ύψος μία πολυκατοικίας και έπειτα να κάνει κοντρόλ στο κατέβασμά της και να νικήσει έναν γιγάντιο φουσκωτό γκολκίπερ!

Σε εκείνη την πρόκληση ο "Pulga" είχε πάρει... δέκα με τόνο, όμως οι Ιάπωνες δεν έμειναν μόνο εκεί αφού θέλησαν να τεστάρουν τις ικανότητές του και σε ένα άλλο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά τον "προκάλεσαν" να ρίξει κάτω 20 πινακίδες που σχημάτιζαν μία εστία μέσα σε διάστημα 100 μόλις δευτερολέπτων, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να δείχνει το φοβερό σημάδι του, ρίχνοντάς τις όλες μέσα σε 82 δευτερόλεπτα!

Κάτι πιο δύσκολο να του βάλετε, έχετε; Γιατί μέχρι τώρα δείχνει πως "ζεσταίνεται"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK