Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Ανακαλύψαμε τον πιο τέλειο συνδυασμό για τις ποδοσφαιρικές βραδιές του μουντιαλικού μήνα που διανύουμε.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Ο Μπάτμαν είχε τον Ρόμπιν. Ο Ρωμαίος την Ιουλιέτα. Ο Τομ τον Τζέρυ. Ο Μπόλεκ τον Λόλεκ. Ο Πίνκι τον Μπρέιν. Πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή βλέπεις πάνε μαζί, ταιριαστά, αντικριστά. Κι από την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ αποφασίσαμε ότι σνακ El Sabor και μπίρα εζα πάνε παρέα.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Βλέπεις, είδαμε τους Ηλία Αναστασιάδη, Κωνσταντίνο Αμπατζή, Κώστα Μανιάτη και Χρήστο Χατζηιωάννου να στήνουν μια μικρή φιέστα στο Σπίτι της 24MEDIA και ζηλέψαμε άνευ προηγουμένου. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε όσα είχαν εκείνοι να προτείνουν γευστικά στις δικές μας μουντιαλικές βραδιές εδώ στο Contra.gr.

Ξεκινάμε με το βίντεο από την έναρξη του Μουντιάλ στο Σπίτι της 24MEDIA.Έτσι, σαν ορεκτικό.

Θα συμφωνήσεις φαντάζομαι ότι ο συνδυασμός τους κερδίζει όλους. Αυτό το γευστικό και «καυτό» ταμπεραμέντο που έχουν τα σνακ και τα πιάτα με El Sabor, έρχεται να “σβήσει” στην δροσερή και υπέροχη γεύση μίας εζα Premium Pilsener ή μίας εζα Fine Lager. Κι αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι σε μία ποδοσφαιρική βραδιά.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Το θέμα είναι πόσο εξοικειωμένος είσαι με την κουζίνα για να δούμε τι πιάτα θα ετοιμάσεις για εσένα και την παρέα σου. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι όσο άμπαλος κι αν είσαι στην κουζίνα, με δυο – τρία μικρά tip μπορείς να κερδίσεις τον αιώνιο σεβασμό της παρέας απλά και μόνο με την παρουσίαση.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Δηλαδή. Και Nachos να τους βγάλεις μόνο παρέα με τα υπέροχα dips από την El Sabor, μπορείς να το κάνεις με έναν όμορφο και πληθωρικό τρόπο. Βάλε τα nachos σε ωραία μπωλ και δίπλα άπλωσε τα διάφορα dips. Κάθε μπωλ και άλλη γεύση Nachos: Salted, BBQ, Cheese και Chili για να διαλέξει ο καθένας τη δική του αγαπημένη. Και στα μικρά μπωλάκια τα dips: Guacamole για τους λάτρεις του αβοκάντο, Salsa για τους φίλους των πικάντικων γεύσεων και Cheese για τους εραστές των nachos με τυρί.

Το μυστικό εδώ ποιο είναι; Ακόμα και χάλια να τα κάνεις στην παρουσίαση, αν δουν το ψυγείο σου γεμάτο με παγωμένες μπίρες εζα δεν θα πουν κουβέντα. Οι εζα Fine Lager και εζα Premium Pilsener δεν είναι δύο απλές μπίρες, αλλά δύο μπίρες με αληθινή και γεμάτη γεύση. Κι είναι γνωστό άλλωστε ότι ο καλός οικοδεσπότης μουντιάλ, από την παγωμένη μπίρα φαίνεται.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Τώρα, πάμε λίγο να σε ψήσουμε να παιδευτείς λίγο παραπάνω. Γιατί πες την μία ημέρα θα την βγάλετε μια χαρά με τα Nachos. Και πες ότι τη δεύτερη μέρα θα αποφασίσεις να βάλεις τα nachos σε ένα πυρέξ και να απλώσεις από πάνω τυρί να λιώσει στον φούρνο πριν τα σερβίρεις. To άλλο ευκολάκι είναι τα wraps που μπορείς να δημιουργήσεις με τις τορτίγιες El Sabor που κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη για να παίξεις όπως θες εσύ. Εδώ, θα πρέπει μόνο να σκεφτείς από πριν τι υλικά θα ήθελες να δεις να μπαίνουν στις τορτίγιες. Και ιδανικά να βάλεις όλα αυτά τα υλικά σε μπωλάκια και να τα απλώσεις σε έναν πάγκο στην κουζίνα ώστε οι φίλοι σου να φτιάξουν μόνοι τους τα δικά τους wraps.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και φυσικά οι φανταστικές sauces El Sabor έχουν θέση στον πάγκο αυτό. Τα υλικά θα φτιάξουν τη βάση του wrap σου και η sauce (διαλέγεις ανάμεσα σε Jalapeno Cheese, Picante, Sweet n Sour και Texas BBQ) θα έρθει να δώσει άρωμα στις δημιουργίες σου. Αν θες να βελτιστοποιήσεις την απόδοσή σου, αν θες να κερδίσεις την μουντιαλική ευγνωμοσύνη του σύμπαντος, οφείλεις να ανάψεις το μάτι της κουζίνας. Οφείλεις να βάλεις ένα τηγάνι στη φωτιά και να προσπαθήσεις να φτιάξεις fajitas και quesadillas. Ψήσε λίγο κοτόπουλο στο τηγάνι, σωτάρισε λαχανικά, αν είσαι αρκετά μπελαλής βρες οδηγίες για να φτιάξεις το δικό σου chili con carne.

Και τι είπαμε ότι σβήνει την κάψα μιας μπουκιάς από το wrap ή τα άλλα πιάτα που θα δημιουργήσεις; Η γεμάτη γεύση μίας μπίρας που βγαίνει στην Αταλάντη και χαρίζει στιγμές δροσιάς και ξεγνοιασιάς. Πάρε στο χέρι σου μία εζα Premium Pilsener ή μία εζα Fine Lager και φτιάξε τη βραδιά σου. Πώς όμως θα επιλέξεις την μπίρα που θα συνοδεύσει την βραδιά σου; Εμείς σου δίνουμε κάποια στοιχεία και για τις δύο λατρεμένες αυτές μπίρες εζα για να επιλέξεις.

Η εζα premium Pilsener είναι μία μπίρα με σώμα, άρωμα και ντελικάτη πικράδα, ζυμωμένη στο σωστό χρόνο. Εύγευστη, ευκολόπιστη, μεστή, φτιαγμένη με μεράκι και κουλτούρα. Μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη μπίρα, με ξεχωριστή, μεστή γεύση και πλούσιο σώμα.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Η εζα Fine Lager μπίρα που χάραξε τα νερά και εδραιώθηκε στην κατηγορία της, δείχνοντας μας πως οι αληθινές γεύσεις είναι αυτές που δημιουργούν τις πιο αληθινές στιγμές. Μια ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Μια ευχάριστη, ευκολόπιστη και δροσιστική μπίρα με ελαφριά αρώματα και απαλή πικράδα, κατάλληλη για να την απολαύσεις σε κάθε περίσταση αλλά και να τη συνδυάσεις με την ελληνική κουζίνα.

Άπλωσε λοιπόν το χέρι, κάνε τη δική σου επιλογή και στήσε το τραπέζι μπροστά στην τηλεόρασή σου.

Κρύα μπίρα και λαχταριστά τσιμπήματα για το Μουντιάλ

Το πόσο μακριά θα το φτάσεις στα σνακ είναι δική σου υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι αν έχεις μπίρες εζα στο τραπέζι δίπλα σε κάποιες από τις επιλογές για σνακ που σου δώσαμε παραπάνω, θα είσαι εσύ εκείνος που θα σηκώσει την κούπα του πιο χορτάτου στο Μουντιάλ.

Το Μουντιάλ είναι μια μεγάλη γιορτή. Οργάνωσε τις δικές σου μουντιαλικές βραδιές και ζήσε αυτό το καλοκαίρι, όπως σου αξίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK