Η σύντροφος του Μποτία πάει Eurovision!

Σαν άλλος Νταβίντ Ντε Χέα, ο Αλμπέρτο Μποτία θα έχει κι αυτός τη δική του... Εντούρνε Γκαρθία στη Eurovision, μιας και η Ελένη Φουρέιρα συμφώνησε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού!

Η σύντροφος του Μποτία πάει Eurovision!

Το 2015 η Eurovision απασχόλησε και την... αθλητική κοινότητα αφού την Ισπανία εκπροσώπησε η Εντούρνε Γκαρθία, σύντροφος του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.

Η σύντροφος του Μποτία πάει Eurovision!

Φέτος θα έχει και πάλι άρωμα... ποδοσφαιρικό, μιας και την Κύπρο θα εκπροσωπήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η γνωστή μας Ελένη Φουρέιρα, η οποία διατηρεί δεσμό με τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία!

Η Κύπρος θα διοργάνωνε εθνικό τελικό προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής που θα πήγαινε στη Λισαβώνα για τη Eurovision, όμως εφόσον ήρθαν σε συμφωνία με την δισκογραφική εταιρείας της τραγουδίστριας (Panik Records) και την ίδια, η ανάθεση έγινε απευθείας. Το τραγούδι μάλιστα που θα ερμηνεύσει θα έχει τίτλο "Fuego".

Να σημειωθεί ότι η Φουρέιρα είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν να πάει στη Eurovision, αλλά με την Ελλάδα, συμμετέχοντας στο τραγούδι του Μάνου Πυροβολάκη στον εθνικό τελικό το 2010, "η Κιβωτός του Νώε", το οποίο τελικά δεν... προτίμησε το ελληνικό κοινό.

Τώρα ήρθε η σειρά της.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK