Ανατριχιάζει διασώστης στην κάμερα του NEWS24/7: "Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών"

Ο εθελοντής διασώστης, Βασίλης Ηλιόπουλος, μίλησε στην κάμερα του NEWS 24/7 για το πόσους ακόμα ανθρώπους αναζητούν και τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στα βαγόνια του τρένου που συγκρούστηκαν στα Τέμπη.

Ανατριχιάζει διασώστης στην κάμερα του NEWS24/7: "Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών"

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος είναι ένας από τους εθελοντές διασώστες που επιχειρούν να απεγκλωβίζουν ανθρώπους από τα βαγόνια στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη.

Μίλησε στην κάμερα του NEWS24/7 και τον ρεπόρτερ του, Μάνο Φραγκιουδάκη, που βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος, υποστηρίζοντας πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

"Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη 15 (νεκρά) άτομα. Θα δείξει. Ήδη στο διπλανό που είναι πεσμένο έχουμε εντοπίσει 3 νεκρούς, αλλά επειδή ήταν δύσκολη η πρόσβαση, θα τους βγάλουμε όταν φύγουν τα παλιοσίδερα.

Η πρώτη μας επαφή ήταν με τη μετακίνηση για τα άτομα που ήταν καλά στην υγεία τους, κυρίως στα τελευταία 4 βαγόνια. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο αγώνας για τα άτομα στα 3 πρώτα βαγόνια. Είχαν γίνει άμορφη μάζα.

Ό,τι βγήκε από εκεί μέσα, ήταν όλοι καμένοι. Τα περισσότερα θύματα ήταν διαμελισμένα... Ακόμα και κομμάτια από ανθρώπους βρήκαμε.

Και πολύ δύσκολο να ξέρεις ότι πρόκειται για νέα παιδιά", ανέφερε μεταξύ άλλων ο εθελοντής διασώστης".

Διαβάστε περισσότερα

Τραγωδία στα Τέμπη: VIDEO του NEWS 24/7 από τη διάσωση ενός ανθρώπου από τα μπροστινά βαγόνια

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τα τηλέφωνα που μπορούν να επικοινωνούν οι συγγενείς των επιβατών

Τέμπη: Πώς συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων

News 24/7

24MEDIA NETWORK