Copa Libertadores: Λύγισε σε βιντεοκλήση πρώην παίκτης της Φλαμένγκο και μοιραίος του περσινού τελικού

Φανερά συγκινημένος με την κατάκτηση του Copa Libertadores από την Φλαμένγκο εμφανίστηκε ο πρώην παίκτης της ομάδας και μοιραίος του περσινού τελικού, Αντρέας Περέιρα.

Andreas Pereira of Brazil's Flamengo gestures during a Copa Libertadores soccer match against Peru's Sporting Cristal at National stadium, in Lima, Peru, Tuesday, April 5, 2022. (AP Photo/Martin Mejia)
Ο Αντρέας Περέιρα με την φανέλα της Φλαμένγκο. AP

Βιντεοκλήση, στην οποία μάλιστα δεν έκρυψε τη συγκίνησή του έκανε με τον Νταβίντ Λουίζ ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο και μοιραίος του περσινού τελικού κόντρα στην Παλμέιρας, Αντρέας Περέιρα.

Συγκεκριμένα, ο νυν παίκτης της Φούλαμ στον τελικό της περσινής σεζόν ήταν υπεύθυνος για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στην παράταση. Μάλιστα, είχε ζητήσει από την ομάδα της Γιουνάιτεντ, που τον είχε δώσει δανεικό στην Φλαμένγκο, να παραμείνει στην ομάδα μέχρι να κατακτήσει το Copa Libertadores.

Μπορεί τελικά να αποχώρησε από την ομάδα αλλά δεν την ξέχασε κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε ο πρώην συμπαίκτης του, Νταβίντ Λουίζ, στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο, εκθρονίστηκε γιατί άλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ είναι ο "βασιλιάς του γυμναστηρίου"

Κι όμως είναι αλήθεια: Οι νίκες που έχει πάρει στο UCL η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι είναι... τίποτα

Νταβίντ Λουίζ: Στο κλειστό κλαμπ των "12" με Copa Libertadores και Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK