Ρονάλντο, εκθρονίστηκε γιατί άλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ είναι ο "βασιλιάς του γυμναστηρίου"

Άλλαξαν τα δεδομένα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά στον "βασιλιά του γυμναστηρίου". Φετινή μεταγραφή των "Κόκκινων Διαβόλων" σηκώνει περισσότερα κιλά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Manchester United's Casemiro, left, and Cristiano Ronaldo leave the pitch after the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. Manchester United won 1-0. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κασεμίρο με τον Ρονάλντο λίγο πριν από την αποχώρηση του Πορτογάλου AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Daily Star (σ.σ. δείτε το σχετικό δημοσίευμα) υποστηρίζει πως μπήκε στα άδυτα του γυμναστηρίου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως πλέον εκεί ο "βασιλιάς" είναι άλλος, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει το συγκεκριμένο τίτλο. Ένας πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου είναι ο παίκτης που σηκώνει τα περισσότερα κιλά.

Ο Κασεμίρο, λοιπόν, είναι ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να κάνει τη διαφορά στα βάρη. Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε το ρεκόρ στην πρέσα με 250 κιλά, αλλά ο Βραζιλιάνος είναι αυτός που μπορεί να σηκώσει 300 κιλά, 50 παραπάνω και θεωρείται ο νέος πιο δυνατός στα κόκκινα αποδυτήρια του Τεν Χαχ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Η πιο τσιγκούνα ομάδα που απέρριψε τον Χάλαντ, είχε χάσει και τον Πορτογάλο για ψίχουλα

Λίβερπουλ: Δίνει τα πάντα για το αγαπημένο παιδί του Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει βάλει στο μάτι παικταρά της Άρσεναλ για να φτιάξει επίθεση "φωτιά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK