Ευχαριστημένος από την πρεμιέρα ο Χρυσοχόου

Ευχαριστημένος από την πρεμιέρα ο Χρυσοχόου
Ο Άκης Χρυσοχού ξεκίνησε... ορεξάτος στο Γιούρολιμπ της Αθήνας. Ο αθλητής της Lucozade Sport Team βρίσκεται στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία Μιστράλ, μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.

«Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό και για αυτό ο συναγωνισμός είναι έντονος. Για μένα αυτό το Γιούρολιμπ έχει την μορφή ενός κρας-τεστ για να μπορέσω να τσεκάρω τις δυνάμεις μου απέναντι σε μεγάλα ονόματα του αθλήματος, όπως ο Πολωνός Μιαρκζίνσκι, ο Ισπανός Μαντσόν και ο Βρετανός Ντέμπσεϊ. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου την πρώτη μέρα του αγώνα και πιστεύω ότι μπορώ να τα πάω ακόμα καλύτερα στην συνέχεια» επισήμανε ο Χρυσοχού.

Ο αθλητής της Lucozade Sport Team στάθηκε πάντως άτυχος στην δεύτερη ιστιοδρομία, καθώς το σκάφος του προσέκρουσε πάνω σε αυτό των κριτών:

«Στάθηκα άτυχος στην εκκίνηση της δεύτερης ιστιοδρομίας, καθώς το σκάφος μου προσέκρουσε πάνω σε αυτό των κριτών με αποτέλεσμα να ξεκινήσω τελευταίος τον αγώνα. Τελικά όμως κατάφερα να τερματίσω στην όγδοη θέση και να καταλάβω την τέταρτη στην γενική κατάταξη».

Ο Χρυσοχού έχει συγκεντρώσει δέκα βαθμούς ποινής καταλαμβάνοντας μια πρώτη και μία όγδοη θέση στις χθεσινές (Τετάρτη) δύο ιστιοδρομίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK