Φήμη: Πιθανή έξοδος για στάρ των Warriors

Φαίνεται πως το αγωνιστικό δεν είναι ο μόνος λόγος.

Φήμη: Πιθανή έξοδος για στάρ των Warriors

Οι φήμες για πιθανές ανταλλαγές παικτών των Warriors -εκτός του Στεφ Κάρι- δίνουν και παίρνουν και όχι άδικα αν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική τους εικόνα, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έσπερνε τον τρόμο μονάχα στο άκουσμά της. Αναμφίβολα, η φετινή πορεία τους δεν είναι η ιδανική και πρέπει να ανατραπεί αυτή η πτωτική πορεία οπότε εύλογα αναμένεται κινητικότητα.

Αυτό που όμως κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το όνομα που βρίσκεται στην λίστα των "ανταλαξίμων ". Ο λόγος για τον Ντρέιμοντ Γκρίν που ακούστηκε πως ίσως αλλάξει... παραστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την φημολογία αυτή, ο ίδιος υποστήριξε πως η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή. "Ξέρω πως το όνομά μου έχει ακουστεί αλλά όλα αυτά είναι απλά φήμες. Αν όμως αυτές είναι αληθινές, πως θα μπορούσα να κατακρίνω μία τέτοια κίνηση; Είμαστε στο 18-22 ενώ παράλληλα έχουμε τα ακριβότερα συμβόλαια. Εύχομαι η φήμες να μην ισχύουν αλλά αν ευσταθούν, είναι μέρος της δουλειάς".

Παρόλα αυτά, υπάρχει και κάτι ακόμα που θα μπορούσε να επηρεάζει την περίπτωσή του.

Ο Γκρίν είχε δεχθεί ΒΑΝ για δώδεκα αγώνες από το NBA λόγω βίαιης συμπεριφοράς σε συγκεκριμένα περιστατικά με αντιπάλους κατά την διάρκεια των αγώνων. Αυτό είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας και αναμενόμενα οι σχέσεις δεν ήταν και οι καλύτερες, σε συνάρτηση βέβαια και με την εικόνα στο γήπεδο.

Επομένως, το αγωνιστικό κομμάτι ,ενδεχομένως, να μην είναι ο μόνος λόγος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK