Γυμναστική: Βαρύτητα στο σύνθετο ατομικό δίνει ο Τσολακίδης

Γυμναστική: Βαρύτητα στο σύνθετο ατομικό δίνει ο Τσολακίδης
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πετρούπολη θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές να δοκιμάσουν σε επίσημο αγώνα τα προγράμματα που εκτελούν κατά την διάρκεια των προπονήσεών τους.

Ο Βασίλης Τσολακίδης είναι αποφασισμένος να κάνει μια καινούργια αρχή δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο σύνθετο ατομικό: «Μετά από το περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα ένοιωθα κάποιες ενοχλήσεις στους ώμους με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αφοσιωθώ στο σύνθετο ατομικό, όπως εγώ θα ήθελα. Το ευχάριστο είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχω ξεπεράσει αυτές τις ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να βγάζω με μεγαλύτερη άνεση τις ασκήσεις και στα έξι όργανα. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο σύνθετο και στο δίζυγο».

Για τον πρωταθλητή Ευρώπης στο δίζυγο το 2002 το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ από όπου θα κριθούν πολλά για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: « Για μένα αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι μια καλή πρόβα ενόψει του Ευρωπαϊκού και κυρίως στο σύνθετο ατομικό, όπου θα τσεκάρω τις δυνατότητές μου. Τον Μάρτιο θα συμμετάσχω στο γκραν πρι του Κότμπους, ενώ υπάρχει περίπτωση να αγωνιστώ και στο test event, εφόσον βέβαια επιλεγώ από τον αρχιπροπονητή της Εθνικής ομάδας» κατέληξε ο Τσολακίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK