Αθόρυβη η επιστροφή της μεγάλης κυρίας, ανησυχία στις άλλες ομάδες

Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η συνέπεια.

Αθόρυβη η επιστροφή της μεγάλης κυρίας, ανησυχία στις άλλες ομάδες

Πάνε σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που η Γιουβέντους κατέκτησε το Scudetto και η αλήθεια είναι πως δεν φαινόταν απίθανο να περάσουν και άλλα. Ειδικά αν αναλογιστούμε τις επιδόσεις της στο χορτάρι, το ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο, τα εξωαγωνιστικά, μα και την βελτίωση του ανταγωνισμού των υπόλοιπων ομάδων.

Το τι οδήγησε την Γιουβέντους όχι απλά να "δανείσει" τα σκήπτρα της Ιταλικής λίγκας, αλλά να τα παραδώσει εντελώς παίζοντας κυρίως τον ρόλο του "ρυθμιστή" της κορυφής, είναι κάτι που έχει ποικίλες απαντήσεις. Αυτό που όμως αξίζει να συζητηθεί -καθώς αλλάζει την ισορροπία του πρωταθλήματος- είναι η σχεδόν αθόρυβη αλλά σταθερή επάνοδός της, με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά.

Η Γιουβέντους αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση με ένα ματς περισσότερο από την Ίντερ. Φυσικά και η τελευταία μπορεί να προσπεράσει την "Γηραιά Κυρία," αλλά και μόνο η μάτια στην βαθμολογία μας παρουσιάζει μια άλλη εικόνα από αυτή που είχαμε συνηθίσει.

Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει συσπειρωθεί, διαθέτει συνέπεια και παλεύει με τις δικές τις δυνάμεις να αναρριχηθεί ξανά στον θρόνο που τόσο της είχε στερήσει ο αξιόμαχος ανταγωνισμός.

Το Ιταλικό πρωτάθλημα έχει ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές "μετοχές" του, εξού και οι πετυχημένες πορείες στην Ευρώπη, και ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Είναι στο χέρι των ομάδων να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, να κινηθούν έξυπνα και να ανταμειφθούν με πρωταθλήματα και τίτλους με "υπεραξία" λόγω των αντιπάλων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK