Η περιβόητη κατάρα της Τότεναμ

Ετοιμάζονται να πιστέψουν και οι πιο δύσπιστοι.

Η περιβόητη κατάρα της Τότεναμ

Φυσικά και η επιλογή του να βασίζεται κάποιος στη λογική για να ερμηνεύει τον κόσμο γύρω του είναι σεβαστή. Παρόλα αυτά, Ο χάρι Κέιν -σύντομα και ο Έρικ Ντάιερ- είναι αρκετά πιθανό να αισθάνεται πως τον κυνηγά μια κατάρα, αυτή που φαίνεται να αποκόμισε από την πολυετή θητεία του στην Τότεναμ.

Ο κύριος λόγος που μετακόμισε στο Μόναχο είναι ότι πρόκειται επί της ουσίας για τον προορισμό που εγγυάται τίτλους. Τίτλοι ακόμα και σε παίκτες που ζεσταίνουν τον πάγκο των γερμανών σε βαθμό που πλέον δεν υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός πέρα από το Champions League.

Από το 2012 και την επικράτηση του Κλόπ με την Ντόρτμουντ, το γερμανικό πρωτάθλημα δεν εκπλήσει ως προς την ανάδειξη πρωταθλητή και ο Κέιν θεώρησε πως βρήκε λύση στο πρόβλημά του. Όμως τελικά έμεινε με την καινούρια φανέλα στο χέρι, με τα ασημικά να περιμένουν άλλον.

Αποκλεισμός έκπληξη της Μπάγερν από την Ζααρμπρίγκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας ενώ ταυτόχρονα στο πρωτάθλημα με τον Τούχελ στο τιμόνι δυσκολεύεται αφάνταστα και δεν είναι ούτε ουσιαστική, ούτε ελκυστική. Μετά από την εντός έδρας ήττα από την Βέντερ Βρέμης βρίσκεται εφτά πόντους πίσως από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν που εντυπωσιάζει και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, ομως ο Κέιν υπέγραψε μέχρι το 2027 και όσο δυνατή και να είναι αυτή η υποτιθέμενη κατάρα, κανείς δεν έκοψε τον βήχα της Μπάγερν για τρία σερί χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK