NFL: Επεισόδια στην Ατλάντα

NFL: Επεισόδια στην Ατλάντα

Μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα, με αρκετή ένταση εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, οι Atlanta Falcons επικράτησαν των Philadelphia Eagles με 14-10 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ιστορία των δυο συλλόγων πάει μήνες πίσω, στην contra τους στον τελικό του NFC όπου οι Philadelphia Eagles είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους, ενώ τους είχαν αποκλείσει και από τον τελικό του 2003.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στην διάρκεια της προθέρμανσής, οι παίκτες των δυο ομάδων πιάστηκαν άνευ λόγω και αιτίας στα χέρια ανταλλάσοντας αρκετές ψιλές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή μόλις δυο παικτών από τον αγώνα, πριν καν αυτός ξεκινήσει. Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Kevin Mathis, ενώ από τους Eagles o Jeremiah Trotter.

Αναμφίβολα, ο μπροστάρης των Falcons ήταν ο Michael Vick, ο οποίος πέτυχε ένα touchdown, έδωσε την πάσα για ένα ακόμα, ενώ ήταν εγγύηση στην άμυνα της ομάδας, κρατώντας το πολύτιμο 14-10. Κατά κάποιο τρόπο, η ρεβάνς που επιζητούσαν οι παίκτες και οι οπαδοί ήρθε, αλλά όχι με τον καλύτερο τρόπο.

"Η νίκη μας αυτή, αποδεικνύει ότι θα πρωταγωνιστήσουμε την νέα χρονιά. Αγωνιστήκαμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που μας δυσκόλεψε στην αρχή, αλλά μετά μέτρησε η καρδιά και η ψυχή. Αν και ο αγώνας διεξήχθη Δευτέρα βράδυ, αρκετοί μας έβλεπαν από τις τηλεοράσεις τους και είμαι σίγουρος ότι απόλαυσαν ένα καταπληκτικό θέαμα. Κοιτάμε τώρα την συνέχεια του πρωταθλήματος με τον ίδιο ρυθμό" δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Michael Vick.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό με τους γηπεδούχους να δίνουν ρεσιτάλ μπροστά στους πολυπληθείς οπαδούς τους που γέμισαν το στάδιο του Georgia Dome. Στο τέλος της πρώτης περιόδου, προηγούνταν με 14-0 των Eagles, δείχνοντας ποιος ήταν το απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση.

Το μόνο που κατάφεραν η ομάδα της Philadelphia στο υπόλοιπο του αγώνα, ήταν να μειώσουν στους τέσσερις στο φινάλε. Το τέλος του αγώνα, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την νίκη στην πρεμιέρα μαζί με τους οπαδούς τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK