NHL: Χαρακίρι για Canadians

NHL: Χαρακίρι για Canadians
Δύο μέρες μετά το τέλος ενός άλλου άκρως επιτυχημένου All Star Game, οι Montreal Canadiens ταξίδεψαν στην ζεστή Φλόριδα για να αντιμετωπίσουν τους σκληροτράχηλους Florida Panthers.

Ισως είναι ενα απο τα ελάχιστα παιχνίδια που οι Canadiens κάνουν θραύση στα σούτ επί των αντιπάλων τους μέσα στην εχθρική αρένα της Φλόριδας.

Τι και άν και το γκόλ του Ρώσου, A MARKOV άνοιξε στο 15ο λεπτό της πρώτης περιόδου το σκόρ για τους φιλοξενούμενους; Οι Habs έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι. Το πώς έγινε αυτό; Με απλό τρόπο. Ο Kozlov των Florida Panthers,ο οποίος απουσίαζε απο τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του,λόγω ενός επιπόλαιου τραυματισμού στο γόνατο,επανήλθε δριμύτερος και δυνατότερος,σκοράροντας είς διπλούν στην δεύτερη περιόδο,δίνοντας την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του με 2-1. Αυτόπου χρήζει ιδιαίτερης σημασίας είναι ότι ο άσος των Panthers σημείωσε τα δύο τέρματα σε διάστημα 7 δευτερολέπτων. Μόλις στο 1:43 με έναν κεραυνό απο τα 7 μέτρα νικά τον Theodore, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ αμέσως μετά το face-off, δεχόμενος την έξοχη πάσα του Odelein νικά πάλι τον έλληνα πορτιέρο, μετά απο 7 δεύτερα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μείνει στις καλές εμφανίσεις με Pittsburgh –NY Islanders την περρασμένη εβδομάδα, νόμιζαν ότι το έργο τους στην μαγευτική Φλόριδα θα ήταν εξίσου εύκολο. Δέν πείραξε τόσο πολύ η ήττα με 2-1,αλλά η πολύ κακή εμφάνιση και αδράνεια της επιθετικής γραμμής των Canadiens. Αυτό που ανησυχεί ιδιαιτέρως τον προπονητή της ομάδας , Claude Julien είναι η κοιλιά της ομάδας, η οποία ξεκίνησε μετά τα Χριστούγεννα.Οι Habs μετρούν 4 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια στον μήνα που διανύουμε.

Τα πράγματα δυσκολεύουν, ανα αναλογιστεί κανείς ότι αύριο θα τεθούν αντιμέτωποι με την πίο καυτή δυάδα, τους Lecavalier- St Louis, ενώ ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο το βράδυ στο Corel Center με τους Ottawa Senators.Τα σούτ ήταν 41 για το Μόντρεαλ και μόλις 22 για την ομάδα της Φλόριδας. Ο Theodore έκανε 39/41 αποκρούσεις , ενώ ο Roberto Luongo είχε 21/22.

Σόκ στο Μόντρεαλ

Εκτός απο την ήττα με 2-1 απο τους Florida Panthers, οι Canadiens θα στερηθούν τις υπηρεσίες του καλύτερου αμυντικού την φετινή σεζόν Sheldon Souray, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα. Υπολογίζεται ότι ο Souray θα απουσιάσει για μερικά παιχνίδια , δέν είναι σίγουρα τον αριθμό απο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ίδιος επέστρεψε αμέσως μετά τον αγώνα στο Μόντρεαλ, όπου θα υποβληθεί σε εντατικές εξετάσεις απο τον γιατρό της ομάδας, David Mulder.Δίχως την αγωνιστική παρουσία του Sheldon(Souray) η ομάδα χάνει την δυναμή της,τόνισε στο Contra.gr ο έλληνας τερματοφύλακας Theodore.Ας ελπίσουμε να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό, αφού τον χρειαζόμαστε για τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα

San Jose – Buffalo 1-2
New Jersey – Philadelphia 1-4
Toronto – Tampa Bay 4-4
St Louis – Ottawa 1-3
Boston – Pittsburgh 6-3
Los Angeles – Minnesota 3-1
Atlanta – Calgary 2-4
NY Islanders – Colorado 1-1






News 24/7

24MEDIA NETWORK