Ο Μουρίνιο έστειλε ευχές στον γηραιότερο φίλαθλο της Τσέλσι για τα γενέθλιά του

Μία "Special One" κίνηση ματ στην καρδιά των φιλάθλων της ομάδας, οι σχέσεις δεν καθορίζονται από συμβόλαια.

Chelsea's head coach Jose Mourinho waves at fans as he talks with his coaching staff after coming back out onto the pitch after the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Oct. 31, 2015.  Liverpool won the match 3-1.  (AP Photo/Matt Dunham)
(AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ξεχνά την αγαπημένη του του Τσέλσι και το απέδειξε έμπρακτά σε μία όμορφη χειρονομία για τον οπαδό που επί δεκαετίες στέκεται στο πλάι της ομάδας.

Ο γηρραιότερος φίλαθλος της Τσέλσι έκλεισε τα 100 χρόνια και στην ημέρα των γενεθλίων του δέχθηκε τις ευχές του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχήθηκε στον φίλαθλο λέγοντας "Αλφ, τι τιμή να σου εύχομαι χρόνια πολλά".

"Τα 100 χρόνια είναι απολύτως υπέροχα και το να πηγαίνεις στο ποδόσφαιρο... στο πάθος σου είναι κάτι απίστευτο. Πολλά φιλιά, γεμάτα σεβασμό".

Ο τυχερός φίλαθλος έζησε μία γεμάτη εμπειρία που την είχε προγραμματίσει ένας γείτονάς του, ο οποίος επικοινώνησε με την Τσέλσι και εκείνη πλήρωσε τα έξοδα μετακίνησης του πιστού φιλάθλου της και του παρείχε το εισιτήριο για τον πρόσφατο αγώνα της ομάδας, ενώ αργότερα προέκυψε και το το μήνυμα του Μουρίνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι δίνει πολλά χρήματα και αποτρέπει το σενάριο επανασύνδεσης του Χάρι Κέιν με πρώην προπονητή του

Κάνει την Γιουβέντους να μοιάζει με κακομαθημένο παιδί, το απίστευτο "ξεπέταγμα" του προπονητή που κάνει την Ιταλία να παραμιλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK