Η Νάπολι δίνει πολλά χρήματα και αποτρέπει το σενάριο επανασύνδεσης του Χάρι Κέιν με πρώην προπονητή του

Η Μπάγερν Μονάχου χρειάζεται σύντομα προπονητή, ένας παλιός γνώριμος του Κέιν ήταν μία επιλογή, όμως η Νάπολι χαλάει την προοπτική εκ νέου συνεργασίας.

Napoli's Victor Osimhen, left, and Napoli's Khvicha Kvaratskhelia run for the ball during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
(AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Νάπολι στοχεύει στην επιστροφή της στην διεκδίκηση του Scudetto και για αυτό θέλουν έναν προπονητή που τα έχει καταφέρει ήδη πολλάκις στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν Μονάχου, μετά την απόρριψη από τον Τσάμπι Αλόνσο, δεν έχει κατασταλάξει ακόμη αναφορικά με την υπόθεση προπονητή, όμως η Νάπολι κόβει μία πιθανή επιλογή αποτρέποντας έτσι μία πιθανή επανασύνδεση με τον Χάρι Κέιν. Οι πρωταθλητές Ιταλίας φαίνονται έτοιμοι να προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Αντόνιο Κόντε προκειμένου να αναγεννηθούν αγωνιστικά. Μάλιστα, αναφέρεται πως ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας επιθυμεί διακαώς να προχωρήσει η απόκτηση του άλλοτε τεχνικού των Γιουβέντους και Ίντερ.

Το προτεινόμενο συμβόλαιο είναι της τάξης των 8 εκατομμυρίων για 2+1 χρόνια και προβλέπει αύξηση απολαβών για τον τρίτο χρόνο. Επίσης, υποστηρίζεται πως πέρα από μπόνους για την επίτευξη στόχων θα δοθεί στον Ιταλό τεχνικό λευκή επιταγή, ο απόλυτος έλεγχος των αποδυτηρίων και η δυνατότητα να μετέχει στην τελική διαδικασία επιλογής τεχνικού διευθυντή.

Ο Κόντε φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο ναι και θα προκαλέσει περισσότερο έκπληξη αν η απάντηση είναι αρνητική στο τέλος.

Διαβάστε περισσότερα

Κάνει την Γιουβέντους να μοιάζει με κακομαθημένο παιδί, το απίστευτο "ξεπέταγμα" του προπονητή που κάνει την Ιταλία να παραμιλά

Αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του ντε Τζέρμπι τον προπονητή που παρακολουθούν Μπάγερν και Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK