Ο Ράσφορντ θεωρεί πως τον αδικούν με την υπερβολική κριτική

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί πολλά επικριτικά σχόλια και ισχυρίζεται πως αυτό δεν συμβαίνει με άλλους ποδοσφαιριστές.

Manchester United's head coach Erik ten Hag congratulates with Marcus Rashford as he leaves the pitch during the English Premier League soccer match between Leeds United and Manchester United at Elland Road, Leeds, England, Sunday, Feb.12, 2023. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών κριτικών σε σχέση με την αγωνιστική και όχι μόνο εικόνα του τον τελευταίο καιρό. Άφησε να εννοηθεί ότι κρίνεται πιο αυστηρά από ορισμένους άλλους ποδοσφαιριστές και δήλωσε ότι υπάρχει "ένας τόνος" στα σχόλια των μέσων ενημέρωσης τόσο για την συμπεριφορά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τον τρόπο ζωής του εκτός γηπέδου.

Σε ένα αφιέρωμα για εκείνον με τίτλο "Ποιος πραγματικά είμαι", ο επιθετικός της Αγγλίας υποστήριξε ότι η εκστρατεία του κατά της παιδικής φτώχειας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Κόβιντ φάνηκε να ενοχλεί ορισμένους ανθρώπους.

Οι δηλώσεις

"Δεν μπορεί να αναφέρονται μόνο σε μένα ως ένας 26χρονος σε νυχτερινή έξοδο ή ένα παλικάρι που παίρνει κλήση για παρκάρισμα. Δεν πρέπει να έχει να κάνει με το πόσο κοστίζει το αυτοκίνητό μου, τον εβδομαδιαίο μισθό μου, τα κοσμήματά μου ή ακόμα και τα τατουάζ μου. Αναφέρονται στη γλώσσα του σώματός μου, αμφισβητούν την ηθική μου και γίνονται εικασίες για την οικογένειά μου και το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Υπάρχει ένας τόνος που δεν τον συναντάς σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ας το αφήσουμε έτσι".

Ο Ράσφορντ ζήτησε από τους επικριτές του "έχουν λίγη περισσότερη ανθρωπιά" καθώς ζυγίζουν τα λόγια τους.

"Νομίζω ότι κάποια σχόλια είναι επακόλουθα των πράξεών μου στην πανδημία. Απλά προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά δεν θα πεινάσουν, γιατί ξέρω ακριβώς πώς αισθάνονται. Για κάποιο λόγο, αυτό φάνηκε να ενοχλεί ορισμένους ανθρώπους. Φαίνεται σαν να περίμεναν να έχω μια ανθρώπινη στιγμή για να με δείξουν με το δάχτυλο και να πουν 'Βλέπεις; Βλέπεις ποιος πραγματικά είναι;"

Η αλήθεια είναι πάντως πως, πέρα από τα πειθαρχικά παραπτώματα του Άγγλου διεθνή, σοβαρό ζήτημα προκύπτει και στο αγωνιστικό με τον Ράσφορντ να μετρά μόλις 5 τέρματα σε 32 αγώνες και δεν θυμίζει τον καλό του περσυνό εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα

Άκυρο Ιντζάγκι σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ναι στην ομάδα του Μιλάνου

Η Μπάγερν έδιωξε τον Τούχελ, αλλά τον παίκτη που έφερε ο Γερμανός ως δανεικό τον κρατάει μόνιμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK