Άκυρο Ιντζάγκι σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα, ναι στην ομάδα του Μιλάνου

Προειδοποίησε ο Ιταλός τεχνικός τις ενδιαφερόμενες ομάδες πως δεν θα δεχθεί να στρέψει αλλού την προσοχή του, προέχει η ομάδα του.

Inter Milan's head coach Simone Inzaghi reacts during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, on Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Ίντερ πραγματοποιεί μία ακόμα εξαιρετική χρονιά με τον Ιντζάγκι στο πάγκο και μέχρι στιγμής η ομάδα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Φυσικά, τα πεπραγμένα του Ιταλού προπονητή έχουν προσελκύσει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων ομάδων οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Το καλοκαίρι αναμένεται ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά ντόμινο. Για αυτό τον λόγο Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και, υπό προϋποθέσεις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξουν να τον φέρουν στο τιμόνι των ομάδων τους.

Βέβαια, ο Ιντζάγκι δεν αντιλαμβάνεται αυτό το ενδιαφέρον ως μία ευκαιρία για προσωπική ανέλιξη. Πιστεύει πως μπορεί μέσω της Ίντερ να βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο και δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την... "δουλειά" στη μέση κάτι το οποίο φαίνεται πως επιβεβαίωσε και o CEO της Ίντερ Τζουσέπε Μαρότα.

Οι δηλώσεις

"Η ανανέωση του συμβολαίου του; Το βασικό είναι ότι ο Ιντζάγκι απολαμβάνει την εκτίμηση του συλλόγου, των ιδιοκτητών και των οπαδών όχι μόνο για όσα έχει επιδείξει, αλλά και για τις ικανότητές του, τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου και για τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει Από την πλευρά μας, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του.

"Αν κοιτάξουμε την κατάταξη, οι προπονητές των τεσσάρων πρώτων ομάδων έχουν όλοι συμβόλαια που λήγουν το 2025 και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα της ανανέωσης του Ιντζάγκι την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα, επαναλαμβάνω, ο ίδιος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μας: θέλει να μείνει μαζί μας, όπως και εμείς θέλουμε να μείνει. Το συμβόλαιο είναι ένα συμπλήρωμα".

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Τρία άκυρα, δύο υπό συζήτηση και προβληματισμός για τον αντί-Τσάβι

Πούλησε το μετάλλιο και τη φανέλα του τελικού του Μουντιάλ για να τον εκδικηθεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK