Ο Τούχελ θέλει μόνο Top-4, μόλις απέρριψε ομάδα της Premier League γιατί ήταν... λίγη

Ομάδα από την Premier League ήταν διατεθειμένη να αφήσει τον πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ για χάρη του Τούχελ.

Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Sunday, Feb. 7, 2021. (Lee Smith/ Pool via AP)
Chelsea's head coach Thomas Tuchel reacts during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Chelsea at Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Sunday, Feb. 7, 2021. (Lee Smith/ Pool via AP) AP

Ο Τούχελ πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπάγερν στο τέλος της σεζόν, μετά την ομόφωνη απόφαση μεταξύ αυτού και της διοίκησης. Ο Τόμας Τούχελ είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του, όμως φέρεται να έχει απορρίψει την επιστροφή του στην Premier League λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησής του.

Έχοντας βάλει στο μάτι πιθανούς πάγκους εργασίας στην Αγγλία και την Ισπανία, ο πρώην προπονητής της Τσέλσι φαίνεται να έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από μία ομάδα της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γερμανός απέρριψε την πρόταση της Γουέστ Χαμ που ψάχνει διακριτικά αντικαταστάτη για τον πρώην προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Το συμβόλαιο του Μόγιες λήγει στο τέλος της σεζόν και αντιμετωπίζει δέχεται αρνητική κρητική από τμήματα των οπαδών σχετικά με τη θέση του.

Παρά το γεγονός ότι οδήγησε τα "σφυριά" στην ευρωπαϊκή δόξα στο UEFA Conference League πέρυσι, το πρώην αφεντικό των “Κόκκινων Διαβόλων” δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια του στο τιμόνι της ομάδας.

Πηγές από το περιβάλλον του Τούχελ αναφέρουν ότι θα επέστρεφε στην Αγγλία μόνο σε περίπτωση που θα γινόταν διαθέσιμη μια θέση, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις "τέσσερις καλύτερες". Έχοντας επίσης προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ισπανίας και συγκεκριμένα της Μπαρτσελόνα, ο 50χρονος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναλάβει για πρώτη φορά προπονητής στη La Liga.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι μετά την Ευρώπη κατέκτησε και την Αμερική, ξεπέρασε τα αμερικανικά αθλήματα

Έγραψε ιστορία ο ανεπανάληπτος Γιόκιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK