Ο Τζιμ Ράντικλιφ μίλησε, εκτός δύο ενδεκαδάτοι παίκτες το καλοκαίρι, θα υπάρξει ουρά…

Η Γιουνάιτεντ δεν θα επιτρέψει στο Financial Fair Play να υπονομεύσει το μέλλον της, όσοι αξίζουν θα μένουν.

Manchester United players celebrate at full time of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, Feb. 11, 2024. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United players celebrate at full time of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at the Villa Park stadium in Birmingham, England, Sunday, Feb. 11, 2024. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Τζιμ Ράντικλιφ έχει πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο του ως υπέυθυνος του αγωνιστικού τμήματος και θα κάνει τα πάντα για να επανέλθει η Γιουνάιτεντ εκεί που αξίζει λόγω ιστορίας.

Αρκετοί παίκτες αναμένεται ή ενδέχεται να μην συνεχίσουν το καλοκαίρι (11 στο σύνολο) και αναμφίβολα ο κάθε παίκτης ανεξαρτήτως status θα χρειαστεί να αποδείξει την αξία του στο χορτάρι.

Οι επιλογές του Άγγλου

Τα δύο ονόματα τα οποία φαίνεται πως έχουν κλειδώσει πρόσφατα ώστε να αποχωρήσουν είναι αυτά των Κασεμίρο και Άμπραμπατ.

Ο Αμραμπάτ είναι δανεικός από την ιταλική Φιορεντίνα για τη φετινή σεζόν, και η συμφωνία δεν θα γίνει μόνιμη, αφού σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που περίμεναν στον σύλλογο λόγω της εξαιρετικής πορείας του στο Μουντιάλ. Ο Κασεμίρο από την άλλη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση φέτος και ενώ αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2022 έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών με τετραετές συμβόλαιο, πρόκειται να πωληθεί αν η Γιουνάιτεντ βρει αγοραστή για τον 32χρονο.

Όπως είναι φυσικό, το καλοκαίρι υπόσχεται σίγουρα να είναι ενδιαφέρον στο μεταγραφικό μέτωπο για τη Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Έφυγε πριν χρόνια από την Τσέλσι ως αποτυχημένος και τώρα επιστρέφει για να πάρει την θέση του Κασεμίρο

Αποφάσισε για πωλητήριο σε Σάντσο η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK