Αποφάσισε για πωλητήριο σε Σάντσο η Γιουνάιτεντ

Αν και δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς του Άγγλου από την Ντόρτμουντ στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, εν τούτοις η Γιουνάιτεντ θέλει να φύγει με μεταγραφή.

Dortmund's Jadon Sancho celebrates at the end of the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Feb. 20, 2021. Dortmund won 4-0. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
(AP Photo/Martin Meissner, Pool) AP

Ο Σάντσο βρέθηκε πίσω στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τη μορφή δανεισμού, μετά από μια θλιβερή σεζόν στη Γιουνάιτεντ που τον είχε «εξορίσει» από την πρώτη ομάδα.

Ο Άγγλος διεθνής δεν είχε αγωνιστεί με τη Γιουνάιτεντ μετά από μια διαμάχη με τον Έρικ Τεν Χαχ στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τον παίκτη να ξεσπάει κατά του προπονητή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως από τότε που ολοκλήρωσε τη μετακίνηση στη Ντόρτμουντ, ο Σάντσο αγωνίστηκε να βρει την καλύτερη φόρμα του. Ενώ ο εξτρέμ κατέγραψε μια ασίστ στο ντεμπούτο του, έκτοτε έχει παίξει πέντε παιχνίδια στα οποία δεν κατάφερε να σκοράρει ή να δώσει ασίστ. Αν και ο δανεισμός στην Ντόρτμουντ δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, σύμφωνα με δημοσιεύματα υποστηρίζεται ότι η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να πουλήσει μόνιμα τον Σάντσο αυτό το καλοκαίρι.

Ο σύλλογος της Premier League φέρεται να εγκρίνει τη μόνιμη αποχώρηση του επιθετικού, εφόσον ένας υποψήφιος σύλλογος ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του για την τιμή. Το συμβόλαιο του Σάντσο με τη Γιουνάιτεντ φέρεται να του αποφέρει περίπου 290.000 λίρες την εβδομάδα και λήγει το 2026.

Επιστρέφοντας στην Ντόρτμουντ, ο Σάντσο παραδέχθηκε ότι ανυπομονούσε να παίξει ποδόσφαιρο με "χαμόγελο στο πρόσωπο" φανερώνοντας στην ουσία την ψυχρή σχέση του με τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Διαβάστε περισσότερα

Θαυμάστρια του Αλεξάντερ-Άρνολντ του έκανε τη ζωή κόλαση, bodyguard είχε ο Άγγλος γιατί φοβόταν

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν παίζει μόνος του για την Λίβερπουλ, υπάρχει προπονητής ψηλότερα στη λίστα

News 24/7

24MEDIA NETWORK