Πάλη:Χαμηλό επίπεδο στο Κύπελλο Ακρόπολις

Πάλη:Χαμηλό επίπεδο στο Κύπελλο Ακρόπολις
Ο Ξενοφών Κουτσιούμπας έμεινε μάλλον απογοητευμένος με το επίπεδο των αγώνων στο «Κύπελλο Ακρόπολις». Ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής του 2001 κατέκτησε δια... περιπάτου την πρώτη θέση στο τουρνουά, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Ξενοφών Κουτσιούμπας σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να προετοιμαστεί στο εξωτερικό, καθώς βλέπει ότι ο ανταγωνισμός εντός συνόρων είναι... ανύπαρκτος: «Αυτό το Κύπελλο Ακρόπολις με προβλημάτισε πολύ. Τις επόμενες μέρες θα σκεφθώ ορισμένα πράγματα και θα πάρω κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να συνεχίσω την προετοιμασία μου στο εξωτερικό, καθώς βλέπω ότι όσο μένω στην Ελλάδα δεν σημειώνω την εξέλιξη, που εγώ θα ήθελα. Βέβαια για να πας στο εξωτερικό θα πρέπει να έχεις και κάποιους ανθρώπους που να σε πλαισιώσουν και να σε στηρίξουν. Θα αποφασίσω στο μέλλον τι θα κάνω σε αυτό το θέμα».

Ο Φώντας κάνοντας μια μίνι κριτική του τουρνουά «Ακρόπολις» στάθηκε κυρίως στις πολλές... μουρμούρες, που ακούστηκαν για τις κακές διαιτησίες: « Η διαιτησία δεν ήταν καλή στους περισσότερους αγώνες. Αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα και πολλές ... γκρίνιες. Το θέμα πάντως ήταν ότι γίναμε ρεζίλι στους ξένους, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον Μπούκη να ορμάει στους διαιτητές. Επίσης εκφράστηκαν πολλά παράπονα και για το στάδιο, που έγιναν οι αγώνες, το οποίο ήταν πολύ μικρό και σίγουρα οι ξένοι περίμεναν να αγωνιστούν σε ένα καλύτερο γυμναστήριο ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Γιώργος Κουτσιούμπας από την μεριά του στάθηκε περισσότερο στην κακή διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στα καθόλου εγκωμιαστικά σχόλια, που έκαναν οι Σουηδοί παλαιστές: «Η διαιτησία έδειξε το κακό της πρόσωπο και δεν μιλάω μόνο για τους δικούς μου αγώνες, αλλά και για τις αναμετρήσεις και των άλλων παιδιών. Μας υποσχέθηκαν ότι θα βλέπουν οι αθλητές το βίντεο των αγώνων αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, αλλά αυτό δεν έγινε. Οι ξένοι αθλητές έβλεπαν... σαστισμένοι εμάς τους Έλληνες να αγωνιζόμαστε με τόσο ζήλο στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Οι Σουηδοί μάλιστα έλεγαν μεταξύ τους ότι πολύ δύσκολα θα έρθουν στην Ελλάδα και πάλι για να συμμετάσχουν σε ένα διεθνές τουρνουά, καθώς δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από την συγκεκριμένη διοργάνωση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK