Πιθανή επανένωση Τεν Χαχ με παίκτη από το παρελθόν, η εναλλακτική της Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στρέφει από εδώ και στο εξής την προσοχή της στις μεταγραφές και φαίνεται πως ένα ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Τεν Χαχ στον Άξιαξ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ajax's Matthijs de Ligt celebrates after scoring the opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
(AP Photo/Peter Dejong) AP

Μετά την απόφαση της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην διακοπεί η συνεργασία με τον Έρικ Τεν Χαχ, η ομάδα μπορεί πλέον να εστιάσει στο κομμάτι των μεταγραφών και ήδη παρατηρείται έντονη κινητοποίηση για την κάλυψη κενών στην άμυνα.

Ο σύλλογος αναζητά έναν νέο κεντρικό αμυντικό για να αντικαταστήσει τον Ραφαέλ Βαράν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας παίκτης που εξετάζεται είναι ο Ματάις Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός αμυντικός έχει χάσει επί της ουσίας την θέση του βασικού στην Μπάγερν Μονάχου, ειδικά μετά την έλευση των Μιν Τζάε Κιμ και Έρικ Ντάιερ, και επομένως μία καλή πρόταση η οποία θα υπόσχεται μία θέση βασικού και μάλιστα σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League δεν θα είναι εύκολο να αγνοηθεί.

Υποστηρίζεται μάλιστα πως οι δύο σύλλογοι έχουν δείξει αμοιβαίο ενδιαφέρον για την έναρξη διαπραγματεύσεων, έστω κι αν δεν έχουν υπάρξει ακόμα απευθείας επαφές. Τώρα είναι στο χέρι των "Κόκκινων Διαβόλων" να κάνουν κίνηση εφόσον αποφασιστεί πως το προφίλ του παίκτη εναρμονίζεται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Τεν Χαχ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντε Λιχτ όντας προπονητής του Άγιαξ. Η άποψη του Ολλανδού τεχνικού για τον ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετική, αφού κατά την διάρκεια της συμπόρευσής τους εκτινάχθηκε η μεταγραφική αξία του παίκτη ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο την πόρτα για την μεταγραφή στην Γιουβέντους ύψους 85 εκατομμυρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντε Λιχτ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που παρακολουθείται, καθώς ο Λένι Γιόρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον αγγλικό σύλλογο. Η Γιουνάιτεντ μίλησε με τον ατζέντη του - εξηγώντας το αθλητικό πρότζεκτ - αλλά και με τη Λιλ, η οποία ζητάει τουλάχιστον 45 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να αξιολογήσει τις όποιες προτάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK