Ποδηλασία: Περιμένουν επίσημες εξηγήσεις

Ποδηλασία: Περιμένουν επίσημες εξηγήσεις
Σε μια περίπου εβδομάδα αναχωρεί η βασική ομάδα της πίστας για το Μεξικό, όπου θα προετοιμαστεί ενόψει του δεύτερου παγκοσμίου κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στα μέσα Μαρτίου. Η περίπτωση να αναχωρήσουν οι αθλητές μας με... άδειες τσέπες για το Μεξικό είναι πλέον ορατή, καθώς από την ΕΟΠ ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τα οφειλόμενα χρήματα.

«Είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική ποδηλασία. Περιμένουμε εδώ και καιρό μια επίσημη απάντηση από την ΕΟΠ για τα χρήματα, που μας οφείλονται, αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν μπορεί να μας πει με σιγουριά πότε και αν θα πάρουμε τα χρήματά μας. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας και ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημά μας» τόνισε ο Γεωργαλής.

Στο πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς, που ξεκινάει σε λίγες μέρες στην Μόσχα θα συμμετάσχουν οι... πιτσιρικάδες της ομάδας της πίστας και ο Γεωργαλής πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν μια καλή εμφάνιση: « Θα είναι δυνατό παγκόσμιο κύπελλο, καθώς, όπως έχω πληροφορηθεί, θα λάβουν μέρος 48 ομάδες. Τα παιδιά που βρίσκονται στην Ρωσία έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση. Το αρνητικό είναι, ότι έχουν αρρωστήσει τις τελευταίες τρεις μέρες οι Σκούμπας, Αγγελίδης και Ματζουράνης και αυτό ίσως επηρεάσει την απόδοσή τους».

Σε... θρίλερ έχει μετατραπεί η κατασκευή του ποδηλατοδρομίου των Τρικάλων. Ο Γεωργαλής προσπαθεί από την μεριά του να πιέσει όσο μπορεί την κατάσταση για αυτό και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους κατασκευαστές του έργου: « Ο Καναδός κατασκευαστής θα φέρει στα Τρίκαλα τις επόμενες μέρες την ξύλινη βάση και θα επιβλέψει την κατασκευή του έργου, την οποία έχει αναλάβει ένας άνθρωπος που γνωρίζει από κατασκευές προκάτ. Ελπίζω να ολοκληρωθεί η κατασκευαστεί το ποδηλατοδρόμιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» κατέληξε ο Τρικαλινός πιστέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK