Τέννις: "Πεινασμένη" η Βένους Γουίλιαμς

Τέννις: "Πεινασμένη" η Βένους Γουίλιαμς
Ετοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά δηλώνει η Βένους Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα τενίστρια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, τον τελευταίο καιρό και δεν έχει καταφέρει να διακριθεί στα κορτ με πιο πρόσφατο τον αποκλεισμό της από τον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Ωστόσο η Βένους μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Reuters", στο οποίο αναφέρθηκε, τόσο στην δική της κατάσταση, όσο και αυτή της αδερφής της, Σερένα.

"Λοιπόν πιστεύω ότι τόσο εγώ, όσο και η Σερένα δεν είμαστε αρκετά φυσιολογικές", ήταν τα πρώτα λόγια της φανερά χαριτολογώντας. "Λοιπόν...εντάξει είμαστε φυσιολογικές. Θα έλεγα ότι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τα αδέλφια που έχουν διαφορές πάνω στο ίδιο θέμα" ήταν τα λόγια με τα οποία συνέχισε η Βένους, η οποία ξεκαθάρισε ότι είναι λογικό αυτή και η αδελφή της να θέλουν να κερδίσουν και να διακρίνονται σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο τόνισε, "Μεταξύ μας λέμε, "αν δεν μπορείς να το κάνεις για εσένα κάντο για τον εαυτό σου. Παρ' αυτά εγώ δεν έπαιξα για την Σερένα στην Αυστραλία και μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι η ήττα από την Ρέιμοντ ήταν πιο επίπονη από την απουσία της Σερένα", συνέχισε η Βένους προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει και τους δεσμούς με την αδελφή της.

H Βένους έχει κερδίσει τέσσερα Γκραν Σλαμ, αλλά έχει χάσει σε ισάρθμους τελικούς από την αδελφή της, με τελευταίο από όλους να είναι αυτός του περασμένου Αυστραλιανού Οπεν. "Σχεδιάζω να κάνω μεγάλη καριέρα. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν ότι θα γίνω μεγάλη τενίστρια και θα μπορέσω να κερδίσω το "Γουίμπλεντον". Αυτή η ιδέα και η σκηνή είναι καρφωμένη στο μυαλό μου", ξεκαθάρισε η Βένους, η οποία ωστόσο έχει μείνει αρκετά πίσω στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, στην οποία κυριαρχούν οι Βελγίδες, Ζαστίν-Ενίν Αρντέν και Κιμ Κλάιστερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK