θετικά δείγματα από τους ιστιοπλόους μας

θετικά δείγματα από τους ιστιοπλόους μας
Τα τερτίπια του καιρού ταλαιπώρησαν τους ιστιοπλόους της κλάσης Μιστράλ. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν παραπέμπουν μάλλον σε καλοκαίρι παρά σε χειμώνα με αποτέλεσμα ο ελάχιστος αέρας να μην βοηθάει καθόλου τα πληρώματα να βγάλουν με ευκολία τις ιστιοδρομίες.

Παρά τις δυσκολίες η νέα γενιά της κλάσης Μιστράλ έδωσε δυναμικό παρών στην χθεσινή πρώτη μέρα της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Φράγκος βρίσκεται στην 10η θέση (20,5) της γενικής κατάταξης, ενώ ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι 24ος (12,34). Ο Φράγκος φάνηκε να είναι πολύ συγκεντρωμένος στην δεύτερη ιστιοδρομία, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση, ενώ ο αθλητής της Lucozade Sport Team τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη ιστιοδρομία, ενώ στην δεύτερη έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος και στην γενική κατάταξη.

«Ο Γιώργος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, ενώ και ο Βύρωνας ήταν καλός, αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν λίγο άστατες με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν τους ιστιοπλόους. Πιστεύω ότι και τα δύο παιδιά μπορούν να ανέβουν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια» επισήμανε ο προπονητής τους Δημήτρης Πηλιχός, ο οποίος στάθηκε κυρίως στα οργανωτικά προβλήματα, που διαπίστωσε σε αυτό το Γιούρολιμπ:

«Περίμενα τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα από την άποψη της οργάνωσης. Έχουν διαπιστωθεί πολλές ελλείψεις, για τις οποίες μουρμουρίζουν και οι ξένοι. Δεν είναι δυνατόν να στήνεται την τελευταία μέρα το γραφείο της Γραμματείας, με αποτέλεσμα οι ξένοι να... ψάχνουν για να βρουν τις ανακοινώσεις των αγώνων. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί» κατέληξε ο Πηλιχός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK