Θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις του Βάν Ντάικ

Το πρώην 10' των "Κόκκινων Διαβόλων" δεν δίστασε να μιλήσει ειλικρινά σχετικά με τα λεγόμενα του Ολλανδού.

Liverpool's Virgil van Dijk runs during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Έβερτον και η υπόθεση πρωτάθλημα φαίνεται πως απομακρύνθηκε σημαντικά για τους "Κόκκινους". Ο Βαν Ντάικ κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα, όμως οι δηλώσεις του δεν ήχησαν με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Ολλανδός μίλησε με μία μικρή δόση ειρωνείας όταν δήλωσε: «Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε ξανά στη σέντρα στις 12:30» - αναφερόμενος στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Να σημειωθεί πως Ο Κλοπ έχει αναφερθεί αρνητικά σε διάφορες συνεντεύξεις του για τα ωράρια των παιχνιδιών και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Όμως ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρούνεϊ ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει στα σχόλια του Βαν Ντάικ.

Και ο 38χρονος δήλωσε: «Αυτή η ομάδα της Λίβερπουλ θα έπρεπε να θέλει να είναι στο γήπεδο αύριο».

«Νομίζω ότι είναι ανησυχητικό και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει συχνά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι ο αρχηγός και μιλάει για τη Λίβερπουλ που έμεινε πίσω, αλλά και πάλι ακούμε για σέντρα στις 12:30 αφού μόλις έχασε ένα ντέρμπι.

«Αυτή η ομάδα της Λίβερπουλ θα έπρεπε να θέλει να είναι στο γήπεδο αύριο το πρωί για να ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, ειδικά ένα ντέρμπι, θέλεις το επόμενο παιχνίδι να έρθει γρήγορα.

«Συνεχίστε! Αυτό είναι μέρος της δουλειάς σας! Προχωρήστε με αυτό και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να παίξετε».

Η Λίβερπουλ πλέον έχει τέσσερα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα. Μετά το ταξίδι στη Γουέστ Χαμ, θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, την Άστον Βίλα και τη Γουλβς στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Διαβάστε περισσότερα

Η Παρί με τόνους χρημάτων θα χτυπήσει ξανά την πόρτα της Μπαρτσελόνα

Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Κουρτουά, όμως το μεγάλο δίλημμα για τα γκολποστ μπορεί να τον στείλει στον πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK