"Καυτές" διακοπές μαζί με τόπλες μοντέλα για Ιταλό γκολτζή!

Ο Μάρκο Μποριέλο δεν έχει βρει ακόμα τη νέα του ομάδα όμως όμως... δεν σκάει: φροντίζει να περνάει ανέμελα στην Ιμπίθα έχοντας για συντροφιά σούπερ σέξι παρουσίες (PHOTOS).

"Καυτές" διακοπές μαζί με τόπλες μοντέλα για Ιταλό γκολτζή!

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά οκτώ ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Μάρκο Μποριέλο κατέβηκε στο γήπεδο για να πάρει μέρος σε επίσημο αγώνα: ήταν στις 23 Δεκεμβρίου 2017 όταν μπήκε στο 86' στη θέση του Αντενούτσι και αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Τορίνο (2-2).

Έκτοτε ένας τραυματισμός τον έθεσε εκτός μάχης και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην SPAL, με αποτέλεσμα να είναι τώρα στα 36 του χρόνια χωρίς ομάδα και ενώ απομένουν δύο εβδομάδες για την έναρξη της φετινής Serie A.

Αν νομίζετε πάντως ότι αυτός ο τραυματισμός τον "τσάκισε" και τον καταρράκωσε, γράψτε λάθος, με τον Ιταλό έμπειρο στράικερ να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην εξωτική Ιμπίθα έχοντας μάλιστα εκλεκτή παρέα.

Όπου εκλεκτή παρέα, αναφερόμαστε σε σέξι τόπλες μοντέλα που συνοδεύουν τον Μποριέλο στην παραλία, με το ιταλικό περιοδικό "Chi" να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες από τον παίκτη και την κομπανία του, που αποδεικνύουν περίτρανα πως συνιστά έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες-γυναικοκατακτητές του ιταλικού πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK